«Ο κόσμος πάει καλά γενικά;» - Το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε κι έβγαλε εκτός εαυτού την Ιωάννα Τούνη

«Ο φουκαριάρης που έγραψε το άρθρο...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@j.touni
Instagram/@j.touni

Η κάθε κίνηση της Ιωάννας Τούνη, η κάθε ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη, ακόμα και το κάθε story της είναι γνωστό πως γίνεται θέμα συζήτησης σε πρωινές εκπομπές και σε site. Δεν συνηθίζει να απαντά κι όσο μπορεί απέχει από αυτό το «κίτρινο» που επικρατεί γύρω από το όνομά της, αυτή την φορά, όμως, με όσα είδε και διάβασε δεν μπόρεσε να κρατηθεί και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με ένα story «στόλισε» δημοσιογράφο για άρθρο που ανέβηκε με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Όλα ξεκίνησαν με ένα story που ανέβασε στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εξέφρασε πως προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μάθει το μωράκι της να πίνει γάλα από το μπιμπερό για να μπορέσει να το αφήσει για λίγες ώρες με κάποιον άλλο και να βρεθεί στα γενέθλια της κολλητής της Στέλλας που γίνεται 30 ετών σε λίγες ημέρες (δείτε το εν λόγω story εδώ). Το story αυτό εννοείται πως έπαιξε παντού αλλά ένα άρθρο που εντόπισε είχε clickbaits τίτλο. Με αφορμή αυτό, λοιπόν, έκανε νέο story με την απάντησή της.

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη

«Ο κόσμος πάει καλά γενικά; Η μετάφραση ότι βοηθήστε με μητέρες, να μου πείτε κολπάκια για να αποθηλάσω γιατί σιγά σιγά θέλω να αποκτήσω κοινωνική ζωή μεταφράστηκε κάπως έτσι; Τέλεια. Καθόλου clickbait. Πολλή καλή δημοσιογραφία» ανέφερε η επιχειρηματίας αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Και αυτό το Story είναι αφιερωμένο στους αγαπημένους μου αυτούς “δημοσιογράφους” που για τα κλικς γράφουν ό,τι να ναι. Δεν είμαι σε καθόλου άσχημη ψυχολογική κατάσταση! Ήθελα να θηλάσω και θήλασα αποκλειστικά το μωρό μου για οκτώ μήνες και νιώθω πως έφτασε η ώρα να αρχίζει να αποθηλάζει σιγά σιγά.

Όλες οι μαμάδες γνωρίζουν πως ο αποθηλασμός είναι μια δύσκολη διαδικασία που πρέπει να γίνεται σταδιακά. (Και προφανώς όχι να σταματήσω σε ένα βράδυ για να πάω μπουζούκια). Δηλαδή πρέπει να αρχίσω να αντικαθιστώ γεύματα στήθος, με γεύματα μπιμπερό… και σε κάποιους μήνες να το κόψουμε τελείως! Προφανώς αυτό το γνωρίζει και ο φουκαριάρης που έγραψε το άρθρο, αλλά δεν είχε άλλα spicy θεματάκια στη showbiz και είπε να δημιουργήσει».