Σε γνωστό σχεδιαστή για fitting - Αυτό είναι το γαμπριάτικο κοστούμι του Γιώργου Αγγελόπουλου;

Παντρεύεται στις 24 Σεπτεμβρίου

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σε γνωστό σχεδιαστή για fitting - Αυτό είναι το γαμπριάτικο κοστούμι του Γιώργου Αγγελόπουλου;

Τα προσκλητήρια έχουν σταλεί (δείτε τα εδώ) και οι προετοιμασίες για την 24η Σεπτεμβρίου βρίσκονται στην τελική ευθεία! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Δήμητρας Βαμβακούση κι ετοιμάζεται να τον επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ο επιχειρηματίας και πρώην νικητής του Survivor πριν από λίγους μήνες, μάλιστα, βρέθηκε στον σούπερ μοναδικό σχεδιαστή Νίκο Αποστολόπουλο, όπου δοκίμασε διάφορα κοστούμια για διάφορες εκδηλώσεις που είχε προγραμματισμένες. Ο ίδιος ο σχεδιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok βιντεάκι που τους έδειχνε μαζί να ετοιμάζονται δίνοντας σε εμάς μια «γεύση» από το γούστο του Γιώργου. Λέτε κάτι παρόμοιο, όπως το παρακάτω, να φορέσει και στον γάμο του με την Δήμητρα;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον σχεδιαστή Νίκο Αποστολόπουλο

Τι ετοιμάζουν για την ημέρα του γάμου τους

Στον αέρα της εκπομπής, Fay's time, μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, το πρωί της Δευτέρας 11/9, ο φίλος, δικηγόρος και κουμπάρος του Γιώργου, Αναστάσιος Ντούγκας, ο οποίος παρά το γεγονός πως ξαφνιάστηκε έδωσε κάποιες νέες πληροφορίες για το τι ετοιμάζει το ζευγάρι.

«Αυτή την στιγμή δεν ήμουν προετοιμασμένος για τον αέρα, Θα πούμε στα παιδιά να ζήσουν. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε στην Ελλάδα, τι να πούμε... Ήταν σίγουρο πως αυτοί οι δυο θα βρεθούν στην εκκλησία. Εγώ το ήξερα, η Φαίη που κάνει παρέα με την Δήμητρα το ήξερε, όλοι το ξέραμε. Ο γάμος θα γίνει στους Αγίους Ισιδόρους. Εκεί γνωρίστηκαν τα παιδιά. Νομίζω ότι τα υπόλοιπα θα τα πουν τα παιδιά. Πραγματικά εν καιρό νομίζω ότι θα τα πουν όλα τα παιδιά. Φαντάζομαι θα έχει καλεσμένους αρκετούς κι από πάρτι κάτι θα έχει. Θα σας τα πει σε λίγες ημέρες η Δήμητρα με τον Γιώργο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αναστάσιος Ντούγκας μεταξύ άλλων.