Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ για τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι

Τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ για τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι

Μετά την αποχώρηση του από τον ΑΝΤ1 (δείτε το λόγο), ο Μάρκος Σεφερλής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΣΚΑΙ. Έχοντας λοιπόν στο πλευρό του τον Έκτορα Μποτρίνι έκαναν σήμερα Δευτέρα 11/9 πρεμιέρα με την εκπομπή "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου".

Σε αυτό το τηλεπαιχνίδι συμμετέχουν δύο ομάδες των δύο ατόμων, σε κάθε επεισόδιο, που έχουν συγκεκριμένο χρόνο για να εκτελέσουν τη συνταγή που έχουν επιλέξει. Μόνο ο ένας από τους δύο μπορεί να μαγειρέψει, ο άλλος βοηθά και καθοδηγεί. Το αντίπαλο ζευγάρι παρακολουθεί, σχολιάζει και δοκιμάζει το πιάτο των αντιπάλων. Ο κριτής δοκιμάζει τα πιάτα και αναδεικνύει τον νικητή της ημέρας.

Η πρεμιέρα του Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τι δική σου με Σεφερλή - Μποτρίνι

«Φίλες και φίλοι γεια σας! Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη μαγειρική αναμέτρηση της ελληνικής τηλεόρασης. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα έχετε αναρωτηθεί τι μαγειρεύουμε όλον αυτόν τον καιρό εδώ στον ΣΚΑΪ. Θα σας πω την αλήθεια. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε μαγειρέψει τίποτα! Από σήμερα όμως θα αρχίσουμε να μαγειρεύουμε γιατί από σήμερα, εδώ στον ΣΚΑΪ, σκάει μύτη η εκπομπή, Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Unlimited Edition». Αυτό σημαίνει ότι εσύ, που μας βλέπεις τώρα από το σπίτι, μπορείς να πάρεις τη μαμά σου ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο νομίζεις ότι το έχει με την μαγειρική, να έρθετε εδώ και να κερδίσετε», ήταν τα πρώτα λόγια του Μάρκου Σεφερλή.

«Θέλω το πιάτο να είναι απλό, νόστιμο και να έχει γεύση. Δεν με ενδιαφέρουν οι εικόνες και οι γαρνιτούρες. Θέλω το πιάτο, όπως θα ήταν και στο σπίτι μας. Ένα πιάτο που είναι πεντανόστιμο, όπως αυτό που τρώγαμε από την μάνα μας», ανέφερε από την άλλη ο Έκτορας Μποτρίνι.

Η ανακοίνωση που είχε κάνει ο ΣΚΑΙ

«Ήρθε η στιγμή να εκτελέσουμε μία τρελή – τρελή συνταγή!

Τα υλικά είναι απλά: χιούμορ, φαντασία, καλή διάθεση και φυσικά όρεξη για μαγειρική.

Το trailer του νέου παιχνιδιού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» είναι στον αέρα: ένα ατελείωτο πάρτι με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι που υποδέχονται ζευγάρια έτοιμα για διασκεδαστικές, μαγειρικές αναμετρήσεις.

Μαμάδες με παιδιά, αλλά και σύζυγοι, φίλοι, γείτονες, συνάδελφοι είναι έτοιμοι να μαγειρέψουν, να περάσουν όμορφα αλλά και να κερδίσουν 1.000 ευρώ σε κάθε επεισόδιο.

Έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ», γράφει η ανακοίνωση.