Χείμαρρος η Γραμμέλη κατά Τριαντάφυλλου: «Έτσι δεν μου έχει μιλήσει ούτε διευθυντής προγράμματος»

«Έχουμε χάσει λίγο τον μπούσουλα νομίζω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χείμαρρος η Γραμμέλη κατά Τριαντάφυλλου: «Έτσι δεν μου έχει μιλήσει ούτε διευθυντής προγράμματος»

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα, σχολίασαν τις δηλώσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος σχετικά με την είδηση που αναφέρει πως η Νάταλι Κάκκαβα μπαίνει στην ομάδα της εκπομπής του (με Πιερίδη & Τσαλαπάτη) και θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια.

Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να μιλήσει με αιχμηρά λόγια, κάτι που έκανε και η Μαριάντα Πιερίδη, δείχνοντας καθαρά πως κάτι τέτοιο δεν θα τους άρεσε καθόλου.

«Εμείς είμαστε μια παρέα, δεν υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής. Όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας, καλώς να έρθει. Όποιος θέλει να μας το παίξει σταρ και παρουσιαστής, να κάτσει σπίτι», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην Αφροδίτη Γραμμέλη.

Τα σχόλια της Γραμμέλη για τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για την Κάκκαβα

Η Αφροδίτη Γραμμέλη λοιπόν δεν δίστασε να αναφέρει πως δεν αποφασίζει ο Τριαντάφυλλος για το ποιος θα ενταχθεί σε μια εκπομπή. Υπεύθυνοι για αυτό είναι η εταιρία παραγωγής και το κανάλι. Μάλιστα, υποστήριξε την Ναταλί Κάκκαβα η οποία δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά με την είδηση που κυκλοφόρησε.

«Ο Τριαντάφυλλος δεν μίλησε ούτε ως παρουσιαστής, ούτε ως τραγουδιστής. Μίλησε ως υπεύθυνος καναλιού και σχεδιασμού προγράμματος. Γιατί εμένα, έτσι δεν μου έχει μιλήσει ούτε διευθυντής προγράμματος, όσα χρόνια δουλεύω.

Το ποιος θα είναι σε μια εκπομπή, γιατί έχουμε χάσει λίγο τον μπούσουλα νομίζω, το αποφασίζει το κανάλι, ο διευθυντής προγράμματος και τα στελέχη του σταθμού. Δεν το αποφασίζω εγώ. Δεν ξέρω ακριβώς τι συζητήσεις έχουν γίνει, αλλά αυτό το αποφασίζει μια εταιρία παραγωγής. Η Ναταλί δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ δημόσια, δεν είπε εγώ παιδιά αποφάσισαν θα γίνω παρουσιάστρια κλπ», είπε η δημοσιογράφος με τους συνεργάτες της να συμφωνούν.