«Για το πρόσωπό της τρέφω αισθήματα...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Δημητρίου για την πρώην σύζυγό του Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Είχα παντρευτεί μια σούπερ σταρ»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Για το πρόσωπό της τρέφω αισθήματα...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Δημητρίου για την πρώην σύζυγό του Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Fay's time τόσο για την απόφασή του να κατέβει στις εκλογές μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά όσο και για την προσωπική του ζωή και την πρώην σύζυγό του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Δημητρίου

«Δεν έχω αισθανθεί ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Εκείνη την περίοδο το θεώρησα λογικό γιατί είχα παντρευτεί μια σούπερ σταρ, και είναι ακόμα σούπερ σταρ η Ελεωνόρα και πάει περίφημα. Τρέφω αισθήματα πάντα θαυμασμού και αγάπης για το πρόσωπό της. Από τότε και μετά το ειρηνικό διαζύγιό μας δεν νομίζω ότι...» είπε μεταξύ άλλων ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την κοπέλα που συνόδευε το καλοκαίρι στη Μύκονο (δείτε εδώ φωτογραφίες της) εκείνος απάντησε:

«Είμαι single. Δε νομίζω ότι μετά από μια σχέση δυνατή και μεγάλη όλοι οι άνθρωποι μπορεί να είναι συναισθηματικά διαθέσιμοι, είναι και οι ανασφάλειες, είναι πολλά. Αν αισθάνομαι την ανάγκη του συντρόφου για συμπλήρωση, όχι, για συμπόρευση όμως ναι», είπε μεταξύ άλλων

Το παρασκήνιο του χωρισμού τους

«Έχω μιλήσει και με τις δύο πλευρές. Ήταν κάτι το οποίο το ήξερα πολύ καιρό απλά δεν μπορούσα να το μοιραστώ γιατί και οι ίδιοι δεν ήθελαν να βγει προς τα έξω το θέμα του χωρισμού τους. Είχα σεβαστεί το γεγονός ότι τα παιδιά δεν ήθελαν να το πουν, ωστόσο όλες αυτές οι φήμες που κυκλοφορούσαν δεν ήταν χωρίς φωτιά. Υπήρχαν πολλές φορές που το ζευγάρι είχε έρθει σε διάσταση, προσπαθούσαν να σώσουν τον γάμο τους. Τελικά πήραν τώρα την οριστική απόφαση να προχωρήσουν σε διαζύγιο.

Είναι βελούδινο το διαζύγιο, δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ τους. Ο ένας εκτιμά τον άλλον πάρα πολύ. Θα βγει πολύ γρήγορα το διαζύγιο γιατί είναι συναινετικό. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου είναι πολύ καλά. Θέλουν και οι δύο να προχωρήσουν τη ζωή τους. Κι εγώ θα πω αυτό που λέω πάντα, ότι ένας χωρισμός είναι για καλό. Είναι για να προχωρήσεις παραπέρα» είχε πει αρχικά ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός στο Mega Καλημέρα ενώ μετά την προβολή του παρακάτω βίντεο συνέχισε:

«Ήταν όντως πολύ μεγάλος έρωτας. Γνωρίστηκαν την ημέρα που έχασε ο Σπύρος τον πατέρα του. Είχε άδοξο τέλος αυτός ο γάμος, δεν τρέχει και τίποτα σιγά».