Κώστας Φραγκολιάς - Δώρα Πατσιώτη: Παντρεύονται τελικά ή όχι;

Όλη η αλήθεια

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ακόμα ένα καλοκαίρι τους μόλις τελείωσε και το ζευγάρι επέστρεψε στην βάση του, εκείνος στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο “Happy day” δίπλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και εκείνη στις επιχειρήσεις κέντρων μασάζ που διατηρεί. Στην Αλόννησο, στην Πάρο, στην Σαντορίνη, σχεδόν όλη η παρέα της εκπομπής έκανε φέτος κυριολεκτικά τουρ στα ελληνικά νησιά και πέρασε ανέμελες διακοπές.

Ο Κώστας Φραγκολιάς και η Δώρα Πατσιώτη έκλεισαν 5 χρόνια μαζί και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Κόντρα στα σενάρια γάμου που κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό για την σχέση τους και τα αναπάντητα ερωτηματικά “θα το πάρει ή όχι το κορίτσι;” εκείνοι είναι συνειδητοποιημένοι ότι ο έρωτας για να ανθήσει δεν χρειάζεται απαραίτητα στεφάνι και ναι μεν συζούν σχεδόν από την πρώτη στιγμή, μάλιστα εδώ και 2 χρόνια περίπου έχουν μετακομίσει σε νέο μεγαλύτερο σπίτι στην Ραφήνα, αλλά για την ώρα τουλάχιστον δεν παντρεύονται.

Σχέση καρμική και άκρως ενδιαφέρουσα καθώς οι δυο τους είχαν σχέση και παλαιότερα, πιο συγκεκριμένα το 1992, είχαν χωρίσει και ξαναβρέθηκαν πολλά χρόνια αργότερα για να μην ξαναχωρίσουν ποτέ... Εκείνος την αποκαλεί “βασίλισσά μου” και σε κάποιες συνεντεύξεις έχει παραδεχτεί ότι χωρίς αυτήν δεν θα είχε καταφέρει πολλά πράγματα στην ζωή του.

Και παρά το ότι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει για το “Ησαία χόρευε” που και πότε, αλλά και ο ένας και ο άλλος παραδέχονται ευθέως ότι είναι υπέρ της οικογένειας και πολύ θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα παιδί για να συμπληρωθεί η ευτυχία τους, τα σχέδια γάμου στο κύμα μάλλον μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και αφήνουν την υπέροχη ζωή τους να κυλάει συναρπαστικά ...

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα