«Να ζήσουν...» - Η πρώτη αντίδραση της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τον γάμο Αγγελόπουλου & Βαμβακούση

Τι είπε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Να ζήσουν...» - Η πρώτη αντίδραση της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τον γάμο Αγγελόπουλου & Βαμβακούση

Την Ντορέττα Παπαδημητρίου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής BreakfastStar και δεν γινόταν να μην την ρωτήσει ο δημοσιογράφος για τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου με την πρώην παίκτρια του Survivor, Δήμητρα Βαμβακούση.

Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν υπήρξαν πολλές φήμες πως ο Ντάνος με την ξανθιά ηθοποιό ήταν ζευγάρι. Μάλιστα, φωτογράφος τους είχε απαθανατίσει σε έξοδο τους σε πολύ τρυφερά τετ α τετ. Παρόλα αυτά, κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει κάτι.

Η δήλωση της Παπαδημητρίου στον γάμο του Αγγελόπουλου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου λοιπόν, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, αρκέστηκε να δηλώσει: «Να ζήσουν και να είναι ευτυχισμένοι».

Τι ετοιμάζουν για την ημέρα του γάμου τους

Στον αέρα της εκπομπής Fay's time , έβγαλαν σε τηλεφωνική σύνδεση τον φίλο, δικηγόρο και κουμπάρο του Γιώργου, Αναστάσιο Ντούγκα, ο οποίος παρά το γεγονός πως ξαφνιάστηκε έδωσε κάποιες νέες πληροφορίες για το τι ετοιμάζει το ζευγάρι.

«Αυτή την στιγμή δεν ήμουν προετοιμασμένος για τον αέρα, Θα πούμε στα παιδιά να ζήσουν. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε στην Ελλάδα, τι να πούμε... Ήταν σίγουρο πως αυτοί οι δυο θα βρεθούν στην εκκλησία. Εγώ το ήξερα, η Φαίη που κάνει παρέα με την Δήμητρα το ήξερε, όλοι το ξέραμε. Ο γάμος θα γίνει στους Αγίους Ισιδόρους. Εκεί γνωρίστηκαν τα παιδιά. Νομίζω ότι τα υπόλοιπα θα τα πουν τα παιδιά. Πραγματικά εν καιρό νομίζω ότι θα τα πουν όλα τα παιδιά. Φαντάζομαι θα έχει καλεσμένους αρκετούς κι από πάρτι κάτι θα έχει. Θα σας τα πει σε λίγες ημέρες η Δήμητρα με τον Γιώργο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αναστάσιος Ντούγκας μεταξύ άλλων.