«Δόξα τω Θεώ...» - Η σπάνια αναφορά της Ζόζεφιν για τη σχέση της με το Νίνο

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δόξα τω Θεώ...» - Η σπάνια αναφορά της Ζόζεφιν για τη σχέση της με το Νίνο

Η Ζόζεφιν και ο Νίνο εδώ και μερικούς μήνες βρίσκονται σε σχέση. Το πρώτο διάστημα προσπάθησαν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μόλις ο δεσμός τους αποκαλύφθηκε, αποφάσισαν πως δεν υπάρχει λόγος να κρύβονται. Βέβαια, παραμένουν διακριτικοί και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες, όπως και οι αναρτήσεις τους (δείτε εδώ την πρώτη κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια στο προφίλ της στο Instagram).

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, εντόπισε την Ζόζεφιν σε έξοδό της, και η ίδια απάντησε δημόσια για το ζήτημα αυτό, εξηγώντας πως αυτή την περίοδο είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και πολύ ευτυχισμένη όσον αφορά στα προσωπικά της.

Η νέες δηλώσεις της Ζόζεφιν για τη σχέση της με το Νίνο

«Δόξα τω Θεώ είμαι πολύ πολύ καλά! Δεν κρυβόμουν ποτέ, ούτε κρύβομαι. Όταν είναι κάτι που ισχύει ή που νιώθω ότι είμαι εγώ καλά με αυτό, δεν έχω πρόβλημα. Είμαστε πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Η δημόσια δήλωση αγάπης του τραγουδιστή

Πριν από λίγες ημέρες, δηλαδή, η Ζόζεφιν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη τους κοινή φωτογραφία, όπως αναφέρθηκε ήδη, και την Τετάρτη 30/8, την ώρα που εκείνη βρισκόταν σε συναυλία στην Καρδίτσα, χορεύοντας και τραγουδώντας στη σκηνή, φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο ολόσωμο, εκείνος δημοσίευε βίντεο με την εμφάνισή της στο προφίλ του στο Instagram, τοποθετώντας μάλιστα και μία καρδιά σε αυτό.

Δείτε επίσης: «Όχι δεν ισχύει...» - Η διάψευση του Νίνο για τη σχέση με τη Ζόζεφιν

Ο καλλιτέχνης εκδήλωσε την αγάπη του στη νέα του σύντροφο δημόσια και οι θαυμαστές τους "έλιωσαν" με την κίνησή του αυτή.