«Έφυγες πολύ πολύ νωρίς και μας άφησες εδώ» - Θρήνος για τη Σάντρα Βουτσά

«Καλό ταξίδι, αγόρι μου αγαπημένο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το πρωί της Τετάρτης 13/9 έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ο Ηλίας Παπαδημητρίου και θρήνος σκορπίστηκε στην εγχώρια showbiz, αλλά ιδιαίτερα στα αγαπημένα του πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και η Σάντρα Βουτσά.

Η κόρη του Κώστα Βουτσά, η οποία πολύ πρόσφατα βίωσε άλλη μία απώλεια που την "τσάκισε" ψυχολογικά (δείτε εδώ αναλυτικά), "λύγισε" στο άκουσμα της είδησης, όμως, παρά την θλίψη και τον πόνο της, θέλησε να τον τιμήσει προχωρώντας σε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ως το δικό της "αντίο".

Βαρύ το αντίο της Σάντρας Βουτσά στον Ηλία Παπαδημητρίου

«Αντίο Ηλία μου αγαπημένε....Έφυγες πολύ πολύ νωρίς....κ μας άφησες εδώ.... να σ' αγαπάμε κ να μας λείπεις (ήδη...). Ο Ηλίας μου, ο φίλος μου, πήγε να συναντήσει τον αδελφό του τον Γιώργο.... Όταν πέθανε ο Γιώργος, πριν κάποια χρόνια, ο Ηλίας λύγισε...ράγισε η καρδούλα του... δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει ποτέ....Ο Ηλίας μου... πάει... έγινε άγγελος.... Καλό ταξίδι, αγόρι μου, αγαπημένο....να βρεις το φως, που πάντα γύρευες.....Σ' αγαπώ!! Η φίλη σου...», έγραψε και πλήθος κόσμου έσπευσαν να την συλλυπηθούν.

Σπαραγμός για την αδερφή του Ηλία, Καρολίνα

Την είδηση μετέφερε η αδερφή του Ηλία, Καρολίνα, με μια ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Facebook.

Tόσο η ίδια, όσο και οι δυο αδερφές της Μπριγκίτα και Καρολίνα αλλά και η μητέρα τους είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς αμέσως μετά τον πατέρα τους έχασαν τους δυο αδερφούς τους.

«Έφυγε ο Ηλίας μας σήμερα το μεσημέρι στη 1 από ανακοπή ξαφνικά χωρίς να έχει προηγούμενο πρόβλημα υγείας. Πήγε στα επείγοντα στο Γεννηματά με αδιαθεσία κάλεσαν οι αδερφές μου ασθενοφόρο και έπαθε ανακοπή στο Γεννηματά όπου και του έκαναν 52 λεπτά ΚΑΡΠΑ.
Δεν τα κατάφερε μας είπε η Γιατρός... από την μια στιγμή στην άλλη...
Αδερφούλη μου τώρα πας στον Γιώργο μας και στον μπαμπά...
Αυτά τα υπέροχα γαλάζια ματάκια σου δεν θα ξανανοίξουν ποτέ...
Πως θα το αντέξω και αυτό... δεν μπορώ να το πιστέψω.
Εγώ δεν έχω πια αδερφούς... χάσαμε τα αγόρια μας μαμά...
Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας...
Αχ μάνα μου... τα αγόρια σου...».

Δείτε τι κάνει σήμερα η κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου, Χαρά η οποία φημολογήθηκε πως είναι κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου!

Τζούλια Παπαδημητρίου αδερφός θάνατος