Χριστίνα Λαμπίρη: Έγινε γιαγιά για δεύτερη φορά στα 57 της χρόνια

«Το περιμέναμε αύριο αλλά...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Υπήρξε μεγάλη τηλεοπτική αντίπαλος της Τατιάνας Στεφανίδου (δείτε εδώ γιατί δεν μιλάνε) και πλέον δηλώνει ταγμένη γιαγιά στα δυο - πλέον εγγόνια της! Η Χριστίνα Λαμπίρη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της αφού η κόρη της, Μαρίσα, έφερε στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, κάνοντας την γνωστή παρουσιάστρια δεύτερη φορά γιαγιά!

Το πρωί της Πέμπτης 14/9, μάλιστα, μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις.

Οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Λαμπίρη

«Όλα καλά έχουν πάει δόξα τω Θεώ. Τη Δευτέρα το βράδυ γέννησε η μικρή και είμαστε ακόμη εδώ. Ελπίζουμε ότι σήμερα να βγούμε. Το περιμέναμε αύριο να σου πω την αλήθεια, αλλά Δευτέρα με πήρε τηλέφωνο η Μαρίσα το μεσημέρι, έφυγα και ήρθα το βράδυ. Το έζησα ολοκληρωτικά, από την πρώτη στιγμή είμαι δίπλα της, από την πρώτη. Είναι μεγαλειώδες το συναίσθημα δεν έχω λόγια να το περιγράψω», δήλωσε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Λαμπίρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Χριστίνα έχει παντρευτεί δυο φορές. Μάλιστα, από τον πρώτο της γάμο έχει αποκτήσει την κόρη της, Μαρίσα, η οποία έχει γίνει και η ίδια μητέρα, γεμίζοντας με χαρά την παρουσιάστρια.

Η Χριστίνα Λαμπίρη έχει παραδεχτεί στο παρελθόν στο «You» πως μετά τον πρώτο της γάμο που ολοκληρώθηκε δύο μήνες αφότου έμεινε έγκυος, δυσκολεύτηκε να φτιάξει ξανά τη ζωή της και να εμπιστευτεί κάποιον άνδρα.

«Το μετά ήταν ένα δράμα! Δεν ξέρω αν ήταν επιλόχεια κατάθλιψη αυτό που είχα πάθει - μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Αυτό που ξέρω να σου πω είναι ότι για ένα πάρα πολύ μεγάλο διάστημα, περίπου 25 χρόνων, δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό όχι να φλερτάρω ή να φτιάξω ξανά τη ζωή μου αλλά ούτε καν να βγω έξω! Είχα χάσει την εμπιστοσύνη μου στους άντρες, στον εαυτό μου, αισθανόμουν ότι αν ακουμπούσα άντρα θα έκανα κακό στο παιδί μου, με έπιανε σιχαμάρα συν του ότι είχα τρελή φοβία να δεσμευτώ, να μπω πάλι στη διαδικασία «ερωτεύομαι, μοιράζομαι, ακουμπάω»... Όλο το συναισθηματικό κομμάτι ήταν για τη Μαρίσα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.