Γέννησε η Μαριλού Κόζαρη - Πατέρας για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη λίγους μήνες μετά τον γάμο υπερπαραγωγή που πραγματοποίησαν στην Αίγινα (δείτε εδώ φωτογραφίες), έφεραν στον κόσμο το πρωί της Πέμπτης 14/9 τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, ένα κοριτσάκι!

Την ευχάριστη αυτή είδηση έκανε γνωστή η Κατερίνα Καινούργιου, φίλη της Μαριλού, μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα.

«Να τους ζήσει μιας και πριν από περίπου 45 λεπτά έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης και η κολλητή μου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι κοντά στα 4 κιλά! Η συγκίνησή μου είναι τεράστια, να τους ζήσει, να είναι καλότυχο, πήγαν όλα τέλεια! Σε λίγο θα είμαι κοντά σας! Και στα δικά μας!», είπε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια!

Τι δουλειά κάνει η σύζυγος του Πάνου Μουζουράκη - Πως γνωρίστηκαν και κατέληξαν σε γάμο

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα στις κάμερες η γνωριμία τους ξεκίνησε από τα παιδικά τους χρόνια:

«Η Μαριλού είναι παιδική μου φίλη, ο μπαμπάς της με τον μπαμπά μου παιδικοί φίλοι. Έχουμε καταγωγή και οι δύο από τον Παρνασσό. Θυμάμαι την σκηνή να την έχει η μαμά της αγκαλιά και να την θηλάζει. Από τότε γίναμε φίλες. Όσο μεγάλωνα, η Μαριλού ήθελε να κάνουμε παρέα. Όταν έφτασα στα 18, άρχισε να με εκνευρίζει διότι εγώ ήθελα να βγαίνω και μου έλεγαν δεν γίνεται, θα έρθει ο Κόζαρης και πρέπει να κάτσεις στο σπίτι. Θυμάμαι να μου λέει θα με πάρεις μαζί σου; Εγώ δεν την ήθελα. Είναι η καλύτερή μου φίλη, αδερφή μου κι έχω συγκινηθεί πάρα πολύ σήμερα».

Η Μαριλού είναι 30 ετών και ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη.

Το πώς γνωρίστηκαν οι δυο νεόνυμφοι, αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» του «Super Κατερίνα».

«Είμαστε αυτοκόλλητες με τη Μαριλού, την ξέρω κυριολεκτικά από τότε που γεννήθηκε. Με τον Πάνο γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω μιας κοινής φίλης, της Χριστίνας Στεφανίδη. Στη δεύτερη συνάντηση ήμουν κι εγώ στην παρέα. Τα γνώριζα όλα τόσο καιρό εννοείται, με παρακάλεσαν να σεβαστώ την κατάσταση, αλλά περιμένουν κοριτσάκι. Παντρεύονται στην Αίγινα και τώρα ετοιμάζουν και το Bachelor».