«Τι είσαστε ηλίθιοι εσείς;» - "Πάγωσαν" Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος με την δήλωση του Γιαννόποπουλου στο Στούντιο 4

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τι είσαστε ηλίθιοι εσείς;» -

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε σήμερα 14/9 ο Γιώργος Γιαννόπουλος με αφορμή την συμμετοχή του στην σειρά Η Παραλία (δείτε τις εξελίξεις) που παίζει μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Ο ηθοποιός λοιπόν, μίλησε για τη ζωή του αλλά και για την απόφαση του να επιστρέψει στο κρατικό κανάλι.

«Δεν είναι ψωνίστικο αυτό που λέω, είχα φάει την φλασιά ότι είμαι καλός στη δουλειά μου, είμαι καλός ηθοποιός και θα ‘ρθει μια μέρα που θα ευδοκιμήσει αυτό το πράγμα. Παρόλο που αυτό το πράγμα πέρασε από σκαμπανεβάσματα, από διαστήματα που δεν είχα δουλειά και τραγουδούσα σε κάτι σκυλάδικα που έβγαινα στις 5 το πρωί για το πρώτο μου πρόγραμμα.

Από τα τελευταία σκυλάδικα στη Θηβών ήμουν με τον φίλο μου, Γιώργο Καμπουρίδη και το μαγαζί άνοιγε στις 3 το πρωί. Πρόσφατα που ήμουν στην Ηλιούπολη, λίγο πριν το Σόι σου στον Alpha. Σκυλάδικο χοντρό», είπε για τη δουλειά που έκανε σε νυχτερινά μαγαζιά.

«Το χοντρό σκυλάδικο είναι αυτό που περιγράφει η Ελένη Βιτάλη στο τραγούδι της. Ότι μυρίζει κατρουλίλα, μη σου πω για ποιο λόγο, παρακμή, ντεκαντάνς. Και εγώ το έζησα αυτό για έναν μήνα εδώ στη Θηβών. Λεφτά δεν παίρναμε αλλά το έκανα περισσότερο για την εμπειρία, να δω πως ήταν», συνέχισε.

Η ατάκα του Γιαννόπουλου που "πάγωσε" Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλο

Επίσης, αναφέρθηκε την απόφαση του να παίξει σε σειρά της ΕΡΤ, λέγοντας πως έχει ανέβει με τις επιτυχημένες σειρές που προβάλει.

«Να πούμε ένα μπράβο στην ΕΡΤ. Είπα, μάλιστα, να βρω ένα μπλουζάκι όπως ήταν παλιά με το κότερο να λέω πως "είμαι και εγώ στην ΕΡΤ". Εγώ έχω κάνει εδώ μια τεράστια επιτυχία με τον Πάνο Κοκκινόπουλο και με τον συγχωρεμένο Μηνά Χατζησάββα, το Νυχτερινό δελτίο. Κάναμε όχι σινεμά, αλλά γκρο πλαν και τρία λεπτά την ημέρα γύρισμα! Μιλάμε για τρέλα, μια σπουδαία δουλειά. Και "που είσαι;"με ρώταγαν, "στην ΕΡΤ" έλεγα. Με έγραφαν δηλαδή σαν να ήμουν σκουπίδι τελείως», είπε, για να συνεχίσει:

«Τώρα "στην ΕΡΤ είσαι;". Είναι in η ΕΡΤ τώρα! Κατάλαβες; Για αυτό και εσείς που είστε γατόνια φύγατε από το άλλο και ήρθατε εδώ! Σας πήρα χαμπάρι! Είστε γατόνια εσείς, για να μην σας το πω αλλιώς .Το πήρα χαμπάρι! Τι είσαστε ηλίθιοι εσείς; Πάνω στο timming καθίσατε και γω στο timming πατάω τώρα και πάω προς την επιτυχία γιατί τώρα η ΕΡΤ δουλεύει».

Οι παρουσιαστές τα έχασαν για κάποια λεπτά με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να λέει πως δεν έγινε έτσι ακριβώς.