«Τεράστια η διαδρομή και οδυνηρή» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της συντρόφου του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, Λίνας Πρίντζου

Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τεράστια η διαδρομή και οδυνηρή» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της συντρόφου του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, Λίνας Πρίντζου

Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η σύντροφος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, μετά τις στιγμές αγωνίας που έζησε από τις φονικές πλημμύρες (δείτε εδώ). Η Λίνα Πρίντζου μίλησε για την ζωή της και τα καταθληπτικά χρόνια που πέρασε.

Με αφορμή την ονομαστική της εορτή αναφέρθηκε στην μεγάλη και οδυνηρή διαδρομή που πέρασε μέχρι να αλλάξει η ζωή της και να ξεπεράσει τους φόβους της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Λίνας Πρίντζου

«Για χρόνια υπήρξα καταθλιπτική. Γιορτές γενέθλια και γλέντια με διέλυαν. Τεράστια η διαδρομή και οδυνηρή, τεράστια και η θέληση όμως, να περάσω το ποτάμι και να βρεθώ στην αντίπερα όχθη.
Και σαν το πέρασα, άλλαξε η Ζωη μου όλη! Και απο τότε ζω με ορμή, χωρίς ΦΟΒΟΥΣ και ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ. Και ότι γραμμάτια μου ξώμειναν στο χέρι ανεξόφλητα και αυτά θα τα ξοφλήσω ένα ένα.
Γιορτή σήμερα λοιπόν και μπορεί η σκέψη να είναι βυθισμένη στα νερά και στις λάσπες και να σκοτεινιάζει η ψυχή, ωστόσο ξεδιπλώνει φτερά και ΠΕΤΑ!!
Σταυρούλα Σταυρουλίνα Λίνα», έγραψε σε ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Φωτογραφίες από το σπίτι τους στην Μαγνησία

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου. Έχει κερδίσει το Βραβείο Νέου Δημιουργού της Ένωσης Θεατρικών Κριτικών για την παράσταση «Βάτραχοι», το Βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ταινία Πέντε λεπτά ακόμα και το Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην τηλεοπτική προσαρμογή του μυθιστορήματος Το 10 του Μ. Καραγάτση.

Ωστόσο, είναι από τους καλλιτέχνες που θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να απασχολούν μονάχα με τα επαγγελματικά τους.

Όταν λοιπόν θέλει να ηρεμήσει και να απομακρυνθεί από την δύσκολη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων καθημερινότητα του, παίρνει μαζί με την σύντροφό του το αυτοκίνητο του και ταξιδεύει μέχρι της Μηλιές Μαγνησίας. Εκεί διαθέτει ένα πανέμορφο πέτρινο εξοχικό μέσα στο βουνό.

Η μονοκατοικία του είναι διώροφη και χτισμένη από πέτρα. Βρίσκεται στο Ανατολικό Πήλιο και συγκεκριμένα στο βουνό των Κενταύρων. Η θέα μάλιστα από την βεράντα του που είναι γεμάτη φυτά και λουλούδια, βλέπει όλο το δάσος.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες και βίντεο από το πανέμορφο σπίτι του που το χειμώνα όταν χιονίζει είναι ονειρικό.

Από το εσωτερικό του σπιτιού του δεν έχει δείξει πολλά παρά μόνο το τζάκι είναι άκρως παραδοσιακό.

Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες στο εξοχικό του στις Μηλιές έκαναν έκπληξη στην Ευδοκία Ρουμελιώτη για τα γενέθλια της.