Μεγάλη καταστροφή για την οικογένεια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Φωτογραφία από το σπίτι των παππούδων της στα Τρίκαλα

«Αναρωτιέμαι πλέον σε τι κόσμο μεγαλώνουμε εμείς τα παιδιά μας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μεγάλη καταστροφή βιώνει η οικογένεια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό το Instagram. Οι παππούδες της βρίσκονται ανάμεσα στον κόσμο που έχασαν τα σπίτια τους από τις φονικές πλημμύρες που έφερε η κακοκαιρία Daniel.

Συγκεκριμένα, το σπίτι των παππούδων της στα Τρίκαλα θάφτηκε στη λάσπη ανάμεσα σε άλλα μετά τα νερά που βούλιαξαν το χωριό τους, με αποτέλεσμα να χάσουν όλα τα υπάρχοντα τους.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Στο προφίλ της δημοσίευσε μια φωτογραφία που της έστειλε ο ξάδερφος της, την οποία βρήκε μέσα στις λάσπες.

«Αυτή η φωτογραφία βρέθηκε στα χώματα μετά την καταστροφή στο σπίτι των παππούδων μου στον Παραπόταμο Τρικάλων. Μου την έστειλε ο ξάδελφός μου. Μια εποχή τόσο ξέγνοιαστη, αναρωτιέμαι πλέον σε τι κόσμο μεγαλώνουμε εμείς τα παιδιά μας», έγραψε στην ανάρτηση της.

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται και η οικογένεια της συζύγου του Θανάση Βισκαδουράκη.

Κωνσταντίνα Σπυροπουλου σπίτι παππούδων Τρίκαλα

Η δύσκολη κατάσταση στις περιοχές που έχουν πλημμυρίσει

Η κακοκαιρία Daniel στέρησε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, καθώς ολόκληροι δρόμοι καταστράφηκαν, μαζί με σπίτια και περιουσίες των κατοίκων των περιοχών που επλήγησαν. Πέρα, όμως, από τις ζωές που χάθηκαν, σε κίνδυνο βρίσκονται και όσοι μένουν εκεί, εξαιτίας των μολυσμένων υδάτων.

Στις (11/9) εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα με δερματική πάθηση, έχοντας εμφανίσει εξανθήματα, αλλά τελικά δεν είναι ο μόνος. Σύμφωνα με την εκπομπή του MEGA, Live News, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι παρατηρούν φλεγμονές σε διάφορα σημεία στο σώμα τους, ενώ υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι υποφέρουν από γαστρεντερίτιδα, άλλο ένα πρόβλημα υγείας που δημιουργήθηκε και εξαπλώνεται λόγω του νερού. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ένας 63χρονος βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο.