Ελένη Τσολάκη: Η ανάρτηση για τη νέα εκπομπή της - Το όνομα και η ημερομηνία της πρεμιέρας

«Ετοιμαζόμαστε και ερχόμαστε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Από το Σαββατοκύριακο η Ελένη Τσολάκη επιστρέφει στο καθημερινό με νέα εκπομπή και ολοκαίνουρια ομάδα μπροστά από τις κάμερες. Μετά την αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Μαρίας Φραγκάκη, το πάνελ της θα είναι εντελώς ανανεωμένο.

Όπως έχει γίνει γνωστό η εκπομπή της θα κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του OPEN την Δευτέρα 25/9 στη θέση της Μπέττυς Μαγγίρα η οποία μεταφέρθηκε στην ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Η ονομασία της εκπομπής της θα είναι Πρωινό Σουσού και ετοιμάζεται να μπει στην "μάχη" της τηλεθέασης, αφού ο ανταγωνισμός είναι δύσκολος για μια ακόμη τηλεοπτική χρονιά.

Η ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη για τη νέα της εκπομπή

Πριν από μερικές ώρες η Ελένη Τσολάκη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την επίσημη φωτογράφιση που έκανε λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα.

«Ετοιμαζόμαστε και ερχόμαστε» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Οι δηλώσεις για το νέο της ξεκίνημα και τους συνεργάτες που αποχώρησαν

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, η Ελένη Τσολάκη μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα. Παρόλο που είναι στο ίδιο κανάλι, το άγχος είναι ίδιο. Φέτος θα είναι όμως λίγο περισσότερο αφού όπως είναι "είναι ένα μεγαλύτερο σκαλί".

«Κάθε χρόνο είμαι αγχωμένη με ό,τι και να κάνω, φέτος λίγο περισσότερο γιατί είναι ένα μεγαλύτερο σκαλί. Είναι ένα πολύ συνειδητοποιημένο βήμα. Μέχρι να ξεκινήσουμε θα είμαι αγχωμένη», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Για να συνεχίσει για τις αποχωρήσεις από την ομάδα της μπροστά από τις κάμερες: «Δεν πικράθηκα για Κωνσταντάρα και Φραγκάκη, γιατί να πικραθώ; Δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη σε αυτά, δεν είναι τόσο ρομαντικά πάντα» είπε χαρακτηριστικά