«Ξέρετε, αυτό το παθαίνω γιατί...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Νατάσα Θεοδωρίδου και σταμάτησε να τραγουδάει σε συναυλία της (Βίντεο)

Ο λόγος που συγκινήθηκε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ξέρετε, αυτό το παθαίνω γιατί...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Νατάσα Θεοδωρίδου και σταμάτησε να τραγουδάει σε συναυλία της (Βίντεο)

Το βράδυ της Πέμπτης (14/9) η Νατάσσα Θεοδωρίδου έδωσε μια μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη, στον τόπο, που η ίδια γεννήθηκε και περάσει μεγάλο διάστημα της ζωής της, μέχρι να κάνει το μεγάλο βήμα και να έρθει στην Αθήνα.

Το στάδιο, που τραγούδησε η αγαπημένη Νατάσσα Θεοδωρίδου γέμισε από πλήθος, που κόσμου, που βρέθηκε εκεί για να απολαύσει την ίδια και τις μεγάλες τις επιτυχίες. Μέσα από δύο βίντεο, που η ίδια δημοσίευσε στο instagram πήραμε μια γεύση από την ατμόσφαιρα, που επικράτησε.

Συγκινημένη ήταν μάλιστα η τραγουδίστρια, όταν σταμάτησε για κάποιο διάστημα να ερμηνεύει και μίλησε για την αρχή της καριέρας της και το ότι δεν πιστεύει καμία φορά και η ίδια, το που έχει φτάσει. Παράλληλα παρότρυνε όλους όσοι την είχαν δώσει το παρόν να κυνηγάνε πάντα τα όνειρά τους.

Η συγκίνηση της Νατάσσας Θεοδωρίδου σε συναυλία της

«Παιδιά κυνηγήστε τα όνειρα σας…η ζωή επιφυλάσσει κάτι καλό για όλους μας..αρκεί να πιστέψουμε στο όνειρο μας και να γίνουμε οι πρωταγωνιστές του..να μη με σκεφτόμαστε ποτέ αρνητικά ..η ζωή είναι δική μας και θα φτάσουμε εκεί που ο καθένας μας ονειρεύεται ..
Σας αγαπώ…σας ευχαριστώ για όλα», έγραψε η Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Τα δάκρυα για το ξεκίνημά της

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε τόσο για την ηλικία της, όσο και για τα πρώτα της χρόνια στο τραγούδι. Μάλιστα, όταν θυμήθηκε το πως ήρθε στην Αθήνα... συγκινήθηκε και βούρκωσε.

«Δεν κρύβω την ηλικία μου. Έχω γεννηθεί το 1970. Θυμάμαι το ξεκίνημά μου, τη στιγμή που έφευγα με το αεροπλάνο από τη Θεσσαλονίκη» είπε και συγκινήθηκε!

«Δεν το περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό. Άνοιγε ένας κύκλος ζωής που δεν ήξερες που θα οδηγήσει. Είχα χωρίσει και ήμουν και με ένα παιδί δύο ετών - δείτε πως είναι σήμερα η κόρη της. Πήρα και την ευθύνη του παιδιού», εξομολογήθηκε.