Αγόραζε ποκ κορν στο κέντρο στην Αθήνας - Η μοναχική βόλτα της Κατερίνας Καινούργιου με ριγέ πουκάμισο

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει επιστρέψει για τα καλά στη σκληρή καθημερινότητας της με την παρουσίαση του Super Kατερίνα και του αρκετά πρωινού ξυπνήματος, που η ίδια έχει σε καθημερινή βάση πια.

Μια από αυτές της ημέρες η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μια μοναχική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου την απαθανάτισε ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr να απολαμβάνει τα ποπ κορν της.

Η βόλτα της Κατερίνας Καινούργιου στο κέντρο της Αθήνας

Παράλληλα η Κατερίνα Καινούργιου συνδύασε τα ψώνια της, κάνοντας στη συνέχεια τη μικρή της στάση σε ένα πλανόδιο πωλητή (δείτε εδώ την αποκάλυψή της για το φημολογούμενο νέο της σύντροφό).

Καινούργιου

Ο αγιασμός στο πλατό του Super Κατερίνα λίγο πριν την πρεμιέρα

Μία ημέρα πριν την πρεμιέρα του Super Κατερίνα στο κανάλι του ALPHA και η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής μαζί με όλα τα μέλη της ομάδας της για να πραγματοποιήσουν αγιασμός, όπως συνηθίζουν να κάνουν στις πρόβες για τα νέα τους ξεκινήματα τα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Πήραν, λοιπόν, την ευλογία του Θεού και η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από τον ανανεωμένο της χώρο, προχωρώντας παράλληλα σε μία εξομολόγηση, για τις δυσκολίες που πέρασε το τελευταίο διάστημα, και συγκεκριμένα στις διακοπές της.

«Τελική πρόβα …κ με την ευλογία του Θεού είμαστε έτοιμοι να ξαναπούμε την πρώτη καλημέρα έτσι όπως μας έχετε αγαπήσει... Ήταν ένα περίεργο και δύσκολο καλοκαίρι... Εύχομαι να είστε καλά και υγιείς. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε την Δευτέρα στις 10:00 στον @alphatv, μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, την Χρύσλα Γεωργακοπούλου, τον Γιάννη Πουλόπουλο, τον Χάρη Λεμπιδάκη και φυσικά τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ανυπομονώ …είστε η παρεούλα μου …τα φιλαράκια μου», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.