«Αυτή εδώ η καλιακούδα» - Η αντίδραση της Τούνη στην επίσκεψη της Αλεξανδράκη και στα χάδια της στον Νουνίτο (Βίντεο)

Συνάντηση μετά από πολύ καιρό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αυτή εδώ η καλιακούδα» - Η αντίδραση της Τούνη στην επίσκεψη της Αλεξανδράκη και στα χάδια της στον Νουνίτο (Βίντεο)

Εδώ και πολύ καιρό έχουν ειπωθεί πολλά και έχουν γραφτεί άλλα τόσα σχετικά με την πορεία της φιλίας της Ιωάννας Τούνη και της Δήμητρας Αλεξανδράκη, καθώς οι κοινές εμφανίσεις και επισκέψεις τους είχαν μειωθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Με τον κόσμο να αναρωτιέται αν οι δύο κυρίες έχουν διακόψει τις σχέσεις τους ή αν τέλος πάντων είχε συμβεί κάτι ανάμεσά τους και ο δύο συχνά πυκνά μέσα από τα social media και συνεντεύξεις, που παραχωρούσαν διέψευδαν τις φήμες.

Την Παρασκευή 15/9 μάλιστα η Αλεξανδράκη επισκέφτηκε το ζεύγος Τούνη και Αλεξάνδρου στο σπίτι τους στην Αθήνα με την Ιωάννα να την απαθανατίζει σε βίντεο, όσο είχε στην αγκαλιά της τρυφερά τον μικρό Νουνίτο (δείτε εδώ το όνομα, που θα πάρει ο μικρός).

Η συνάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο σπίτι του Αλεξάνδρου και της Τούνη

Ο πραγματικός λόγος που δεν ήταν στα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη

Μετά τις πολύμηνες διακοπές της η Δήμητρα Αλεξανδράκη επέστρεψε πια στην πραγματικότητα της Αθήνας και... ξεκίνησε τις δηλώσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές γιατί καιρός ήταν να ξεκαθαρίσει κάποια πραγματάκια! Το πρωί της Πέμπτης 14/9, λοιπόν, στην εκπομπή Happy Day μίλησε πρώτη φορά για την επανασύνδεση με τον σύντροφό της αλλά και για τον λόγο που δεν ταξίδεψε στις Μαλδίβες στα γενέθλια της κολλητής της, Ιωάννας Τούνη!

Σχετικά με την φιλία της με τον Ιωάννα Τούνη, την απουσία της από τα γενέθλιά της στις Μαλδίβες και την βάπτιση του νουνίτο αποκάλυψε: «Στις Μαλδίβες πηγαίνεις τον χειμώνα, τώρα έχει μουσώνες, δεν είναι ο καιρός καλός. Εκείνο το διάστημα ήμασταν κι εκτός, λείπαμε. Δεν ξέρω κιόλας πως της την βίδωσε να πάει εκεί πέρα. Η Ιωάννα έχει διάθεση και όρεξη για ζωή. Ο Δημήτρης είναι πιο αγχωμένος σαν γονιός, πολύ μπουμπούκος. Η Ιωάννα είναι πιο της περιπέτειας. Νονά έχουμε πει είναι η Στέλλα Πάσαρη και ο Γιώργος Μανίκας. Έτσι και δεν τους στεφανώσω, όμως, θα τους πετάω κουφέτα»