«Κατάφερε να σταματήσει το Πάμε Πακέτο ο...» - Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε πρώτη φορά τον άνθρωπο που την έκανε να φύγει από τον ALPHA

Δεν το περίμενε κανείς!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κατάφερε να σταματήσει το Πάμε Πακέτο ο...» - Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε πρώτη φορά τον άνθρωπο που την έκανε να φύγει από τον ALPHA

Συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι του MEGA παραχώρησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια που απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση έκανε αποκαλύψεις σχετικά τόσο με το Πάμε Πακέτο όσο και με το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 πριν καν αρχίσει.

«Δικαιώθηκα από την ώρα που πήρα την απόφαση να μην την κάνω. Από τη στιγμή που είδα πώς διαμορφώνεται η εκπομπή και δεν την πίστευα και δεν με εξέφραζε, αποφάσισα να μην το κάνω», δήλωσε για την εκπομπή που απέρριψε και στην συνέχεια παρουσίασε η Ελίνα Παπίλα.

Η αποκάλυψη της Χατζηβασιλείου για τον άνθρωπο που την έκανε να αποχωρήσει από τον ALPHA

«Συγχωρώ και προχωρώ. Με τον Βερύκιο υπήρχε ένταση, τον έχω συγχωρήσει απλά δεν τον έχω δει. Δεν κρατάω μέσα μου αρνητικές μνήμες. Έχω προσπεράσει όλα αυτά τα γεγονότα», είπε για την κόντρα που είχε δημιουργηθεί με τον Δήμο Βερύκιο.

Και αποκάλυψε αφήνοντας τους όλους άφωνους: «Αν ο Δήμος πίστευε ότι με το που κατάφερε να σταματήσει ο ίδιος το Πάμε πακέτο, έκανε κάτι καλό, με γειά του με χαρά του. Εγώ τον έχω συγχωρήσει, ο κόσμος δεν ξέρω αν το έχει κάνει».

Δείτε επίσης: «Πήγαινα και δεν ένιωθα χαρά! Όταν είδα ότι στον ΑΝΤ1...» - Κόλαφος η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Οι αποκαλύψεις για το Πάμε Πακέτο

«Ήταν 14 σεζόν και μία πριν από αυτό, το Έχεις Γράμμα. Ήταν κι αυτό στον Alpha. Το πήρε ο ΑΝΤ1, παρέμεινε εκεί Έχεις Γράμμα και μετά εγώ δημιούργησα ένα καινούριο concept, το Πάμε Πακέτο, το οποίο κράτησε 14 χρόνια… Ήταν πολύ ωραίος κύκλος, δημιουργικός, αλλά οι άνθρωποι εξελισσόμαστε κι οι κύκλοι πρέπει να κλείνουν και να ανοίγουν καινούριοι, φωτεινοί, θετικοί ανάλογα με την δική μας εξέλιξη.

Με πόνεσε πολύ, όχι γιατί διέκοψα εγώ την σχέση μου με την επιτυχία -που κι αυτός είναι ένας πόνος γιατί μια δημόσια παραδοχή είναι πολύ ωραίο συναίσθημα για να το παραλαμβάνεις κάθε μέρα επί 14 χρόνια- αλλά επειδή διακόπηκε μια σχέση και με την ευρύτερη οικογένεια, που εγώ ήμουν 17 χρόνια σε αυτό το κανάλι, κι η σχέση με αυτήν την ομάδα, η συνεργασία γιατί οι σχέσεις υπάρχουν», δήλωσε.