Γειά σου: Πλάνταξε στο κλάμα η Σοφία Χατζηπαντελή - «Δεν με ήθελαν! Έτρωγα μόνη μου στις τουαλέτες»

Η έκπληξη των γονιών της που την έκανε να "λυγίσει"!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γειά σου: Πλάνταξε στο κλάμα η Σοφία Χατζηπαντελή - «Δεν με ήθελαν! Έτρωγα μόνη μου στις τουαλέτες»

Συνέντευξη στην Μαρία Μπακοδήμου για την εκπομπή Γειά σου, παραχώρησε η Σοφία Χατζηπαντελή, την οποία και πρόβαλλαν σήμερα 16/9 στην μεγάλη πρεμιέρα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Το μοντέλο που φέτος βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του My style rocks άνοιξε την καρδιά και μίλησε για την ζωή της.

Όπως εξομολογήθηκε μικρή πέρασε δύσκολα, καθώς στο σχολείο τα περισσότερα παιδιά δεν την ήθελαν λόγω της εκκεντρικής της εμφάνιση της, με αποτέλεσμα να τρώει στην τουαλέτα μόνη της. Όλη της ζωή είναι και θα είναι η οικογένεια της, που την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Η εξομολόγηση της Σοφίας Χατζηπαντελή για ζωή της και τα κλάματα

«Όλη τη ζωή μου, οι περισσότεροι δεν με ήθελαν. Δεν είχα πολλές παρέες και φίλους. Δεν είχα κανέναν άλλον εκτός από την οικογένειά μου να με αγαπά, αλλά τώρα, έχω τόσο πολύ κόσμο εδώ και στην Κύπρο που με αγαπά και με καταλαβαίνει και αυτό για εμένα είναι καινούριο πράγμα. Όταν τελείωσα από το πανεπιστήμιο, την επόμενη μέρα πήρα ένα αεροπλάνο για το Λονδίνο και δεν κοίταξα πίσω. Για εμένα να φύγω από την οικογένειά μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ο αδερφός μου, η μαμά και ο μπαμπάς μου, όλη τη ζωή μου ήταν οι μόνοι που είχα», εξομολογήθηκε.

Ενώ για τα παιδικά της χρόνια αποκάλυψε: «Στο σχολείο φορούσα πάντα εκκεντρικά ρούχα, latex, κοστούμια. Φορούσα πάντα τακούνια, δεν έκανα γυμναστική ποτέ εκεί. Οι περισσότεροι στο σχολείο δεν με ήθελαν για το στυλ μου. Στα διαλείμματα έτρωγα μόνη μου στις τουαλέτες. Έχω δυσκολία να κάθομαι ήσυχη. Έχω και άγχος και διάσπαση προσοχής. Είχα τόσα πολλά πράγματα στο μυαλό μου, το μόνο πράγμα που με βοήθησε να τα βάλω σε σειρά και να εστιάσω, ήταν η τέχνη».

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης επίσης, η Μαρία Μπακοδήμου είχε μια έκπληξη για την Σοφία! Συγκεκριμένα, οι γονείς της της έστειλαν ένα μήνυμα υποστήριξης σε βίντεο, κάτι που την έκανε να "λυγίσει" και να πλαντάξει στο κλάμα.

Αυτή είναι η μαμά της

Παρόλο που είναι μόλις 26 ετών, συνεργάζεται με δύο διάσημα πρακτορεία του εξωτερικού, το Premier Model Management και το MUSE NYC και μετρά πολλές φωτογραφίσεις και καμπάνιες που θα ζήλευε το κάθε μοντέλο.

Το νεαρό μοντέλο, έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 50 διάσημα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, όπως τα Vogue, New York Times, Vanity Fair, Elle και Harpers Bazaar, ενώ φυσικά έχει συνεργαστεί με τη Chanel και τη Fenty Beauty.

Η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη φωτογραφία των γονιών της, και δε θα μπορούσε παρά να παρατηρήσει κανείς την απίστευτη ομοιότητα που έχει με τη μητέρα της.

Όπως και η Σοφία Χατζηπαντελή, έτσι κι εκείνη έχει πολύ έντονα φρύδια, τα οποία βέβαια δεν είναι ενωμένα όπως του μοντέλου και τα ίδια εντυπωσιακά μπλε μάτια. Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει και μερικά χαρακτηριστικά από τον μπαμπά της, ωστόσο η εμφάνιση της μαμάς είναι αυτή που τραβάει την προσοχή.

Σοφία Χατζηπαντελή γονείς