Η οικονομική καταστροφή της Κάτιας Δανδουλάκη - «Με έσωσαν πολύ οι φτωχοί μου φίλοι»

Η σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Γειά σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η οικονομική καταστροφή της Κάτιας Δανδουλάκη - «Με έσωσαν πολύ οι φτωχοί μου φίλοι»

Καλεσμένη στην εκπομπή Γειά σου του ΣΚΑΙ, βρέθηκε σήμερα Σάββατο 16/9 η Κάτια Δανδουλάκη. Η ηθοποιός που επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά Οι Πανθέοι (δείτε το trailer και την υπόθεση), στην κουβέντα της με την Μαρία Μπακοδήμου, έκανε αποκαλύψεις.

Μίλησε ανοιχτά για την οικονομική της καταστροφή και πως ορθοπόδησε, αλλά και για την πορεία της ζωής της μέχρι και σήμερα που είναι μια από τις σπουδαίες Ελληνίδες ηθοποιούς.

Η εξομολόγηση της Κάτιας Δανδουλάκη για την οικονομική καταστροφή

«Αυτό που με έσωσε είναι ότι ήμουν συμφιλιωμένη και με τα θετικά μου και με τα αρνητικά μου και έτσι μπόρεσα να ακολουθήσω το κύμα της ζωής και έτσι με έβγαλε εκεί που με έβγαλε. Δεν μαχόμουν και πήγαινα με το κύμα της ψυχής μου. Δεν μετάνιωσα για πράγματα που έκανα. Αυτό που δεν έκανα είναι ότι δεν ντάντεψα τον εαυτό μου όσο έπρεπε. Τον καταπόνησα, όμως δεν μετάνιωσα γιατί αυτό που ήθελα, να είμαι συνέχεια ενεργή παντού, ήταν πάνω από το ντάντεμά μου», είπε για την πορεία τη ζωής της στην υποκριτική.

Ενώ σε άλλο σημείο εξομολογήθηκε την ζημιά μισού εκατομμυρίου ευρώ που έπαθε στο θέατρο, όχι μίνι αλλά τρεις φορές.

«Τρεις φορές το έχω πάθει αυτό, γιατί είμαι και παραγωγός συγχρώνος. Αυτό είναι το θέατρο. Δεν παραπονέθηκα γιατί ευτυχώς δούλεψα πάρα πολύ, με έσωσαν και με βοήθησαν πολύ οι φτωχοί μου φίλοι και τα κατάφερα. Ενώ στην τηλεόραση δεν είχα δαγκωματιές. Ενώ έλεγα το θέατρο πάνω από όλα, λίγο λίγο με κέρδισε πάρα πολύ η τηλεόραση. Μου έδωσε πάρα πολλά καλά, ας εξαιρέσουμε το χρήμα. Μου έδωσε το καλό να με απλώσει σε όλη την Ελλάδα και να με αγαπήσει ο κόσμος», αποκάλυψε.

Η Κάτια Δανδουλάκη είναι θιασάρχισσα από το 1979. Έχει ανεβάσει πολλές φορές παραστάσεις, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ζυλ Ντασσέν. Το 1995 ίδρυσε το δικό της θέατρο, το "Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη" στο οποίο ανέβασε πολλές επιτυχημένες παραστάσεις, χαρακτηριστικότερες των οποίων υπήρξαν ο μονόλογος Τζόρνταν και το Master Class όπου υποδύθηκε τη Μαρία Κάλλας. Το 2007 ανέβασε στο θέατρό της, για 2η χρονιά, το θεατρικό έργο της Άγκαθα Κρίστι, Μάρτυρας κατηγορίας.