Επέτειος για την Μαρία Τζομπανάκη και τον Γιάννη Βάλβη - Σπάνιες φωτογραφίες από τον παραδοσιακό γάμο τους στην Κρήτη

Από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την επέτειο του γάμο της είχε χθες 16/9 η Μαρία Τζομπανάκη. Το 2016 παντρεύτηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης τον αγαπημένο της Γιάννη Βάλβη, με τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη στο πλευρό της να την καμαρώνει. Μάλιστα, ο γιος της - τον οποίο απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον επίσης ηθοποιό Ντίνο Αυγουστίδη - ήταν εκείνος που την παρέδωσε.

Η ίδια φορούσε ένα εντυπωσιακό δαντελένιο νυφικό αλλά κι ένα στεφάνι που έκλεβε την παράσταση, με την τελετή και το γλέντι να γίνονται παραδοσιακά.

Η ηθοποιός λοιπόν, με αφορμή την επέτειο τους, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά της τελετής αλλά και στην συνέχεια της δεξίωσης.

Οι σπάνιες φωτογραφίες από το γάμο της Μαρίας Τζομπανάκη

«Σαν σήμερα. Χρόνια 7....!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της και όπως ήταν φυσικό οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν με τα καλύτερα λόγια (δείτε το σπίτι τους στην Αμερική).

Ποιος είναι ο σύζυγός της

Ο Γιάννης Βάλβης είναι επιστήμονας στον τομέα των φαρμάκων, που διαμένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Κάθε φορά όταν και οι δυο βρίσκουν ελεύθερο χρόνο από επαγγελματικές υποχρεώσεις, ταξιδεύουν για να βρίσκονται ο ένας στο πλευρό του άλλου.

«Τον σύζυγό μου τον λέω Κύρο Γρανάζη. Ο Γιάννης Βάλβης είναι επιστήμονας και έχει αναλυτική σχέση για όλα, είναι πολύ έξυπνος, δοκιμασμένος και έχει απίστευτο χιούμορ. Είναι νεότερος από εμένα, δεν θα μπορούσα με άνδρα μεγαλύτερο. Το βλέμμα με τραβά σε έναν άνδρα», έχει ει η Μαρία Τζομπανάκη για τον άντρα της.