Κατερίνα Καινούργιου: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Κωνσταντινίδη μετά την ξαφνική αποχώρηση του από το Super Κατερίνα

«Ήρθε ο Χάρης Λεμπιδάκης»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Κωνσταντινίδη μετά την ξαφνική αποχώρηση του από το Super Κατερίνα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα Κυριακή 18/9. Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, για το καλοκαίρι που πέρασε αλλά και για την αποχώρηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη από την ομάδα της.

Ο δημοσιογράφος μετακόμισε στο Mega Καλημέρα, παρά την μεγάλη επιτυχία του Super Κατερίνα και στο πλατό τον αντικατέστησε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

«Φέτος στην πρεμιέρα αγχώθηκα περισσότερο από άλλες τηλεοπτικές χρονιές, δεν κοιμήθηκα το προηγούμενο βράδυ. Πριν κοιμηθώ μπαίνω και διαβάζω τι συμβαίνει στην επικαιρότητα και σκεφτόμουν πώς θα κάνουμε την πρεμιέρα με χαρά όταν το καλοκαίρι συνέβησαν όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα στη χώρα. Οφείλουμε να ασχοληθούμε με τα θέματα της επικαιρότητας και να προβληματιστούμε» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι σχέσεις της Καινούργιου με τον Κωνσταντινίδη μετά την αποχώρηση του

«Στην εκπομπή ήρθε ο Χάρης Λεμπιδάκης. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πήγε στο MEGA αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία. Η φετινή χρονιά είναι μαραθώνιος. Τον Ανδρέα Μικρούτσικο τον αγαπάω και είναι μεγάλη μου χαρά που συνεργαζόμαστε. Έχει τέτοια εμπειρία και λόγο που χαίρεσαι να τον ακούς να τοποθετείται», ανέφερε στην συνέχεια.

ανάρτηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη για τη μεταγραφή του στο Mega

«Είναι αυτή η χαρά κάθε αρχής.
Είναι τα συναισθήματα αυτού του ανταμώματος.
Είναι η πειθαρχία αυτού του πρωινού ξυπνήματος.
Είναι αυτή η καθημερινή, αμφίδρομη σχέση με χιλιάδες ανθρώπους.
Είναι ότι επέστρεψα για να μείνω.
Μια Mega Καλημέρα από την @nonoram και όλους εμάς καθημερινά στις 7.40’ », έγραψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.