Γιώργος Αμούτζας: «Τον έχασα μπροστά μου» - To άγνωστο δράμα του ηθοποιού του Σασμού

«Μια τόσο σημαντική απώλεια δεν γιατρεύεται με τον καιρό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Αμούτζας: «Τον έχασα μπροστά μου» - To άγνωστο δράμα του ηθοποιού του Σασμού

Συνέντευξη στην εκπομπή Δυο στις 10, παραχώρησε ο Γιώργος Αμούτζας. Ο ηθοποιός του Σασμού που επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, και όπως όλα δείχνουν θα έχει τραγικό τέλος (δείτε το αποκλειστικό) μίλησε για την ζωή του.

Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε την τραγική απώλεια που βίωσε και τον στιγμάτισε, καθώς πρόκειται για ένα γεγονός που δεν μπορεί να ξεπεράσει, απλώς έχει μάθει να ζει με αυτό.

«Δεν ήταν όνειρό μου από παιδί να γίνω ηθοποιός, παρότι προέρχομαι από θεατρική οικογένεια. Η υποκριτική είναι ένα δύσκολο επάγγελμα και δεν είναι για όλους», είπε αρχικά για την ενασχόληση του με την υποκριτική.

Στην συνέχεια μίλησε για τον Σασμό: «Πρέπει να δώσουμε στους τηλεθεατές έναν λόγο να συνεχίσουν να μας βλέπουμε και την τρίτη χρονιά. Δεν κοιτάω τα νούμερα τηλεθέασης σε καθημερινή βάση, ούτε καν σε εβδομαδιαία. Είναι ενθαρρυντικό να ξέρεις ότι η σειρά που παίζεις βρίσκεται στην πρώτη θέση».

Το άγνωστο δράμα του Γιώργου Αμούτζα

«Έχω χάσει τον αδελφικό μου φίλο μπροστά στα μάτια μου, σε τροχαίο δυστύχημα. Μια τόσο σημαντική απώλεια δεν γιατρεύεται με τον καιρό, απλώς καταφέρνεις να δεις το πρόβλημα από διαφορετική σκοπιά», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Αμούτζας.

Η περιπέτεια της υγείας του

Ο ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στο Happy Day του ALPHA και στην Όλγα Λαφαζάνη για τον κολικό νεφρού και την εγχείρηση που χρειάστηκα να κάνει εσπευσμένα.

«Είναι η δουλειά μας αυτή. Ήταν αβάσταχτο κι αφόρητο. Έγινε κατευθείαν η διάγνωση στο νοσοκομείο ότι πρέπει να μπω στο χειρουργείο. Το έκανα κι ο γιατρός μου είπε ότι θα πρέπει να καθίσω δύο μέρες να αναρρώσουμε. Εδώ είχαμε δέκα σκηνές και το βράδυ παράσταση, οπότε υπέγραψα και βγήκα. Έκανα τις σκηνές και το βράδυ πήγα στην παράσταση να παίξω. Είναι αυτό που οφείλω και πρέπει να κάνω κι είναι μια μαγική παράσταση.

Έβλεπα το βλέμμα των συναδέλφων μου, που έλεγαν ότι είμαι εδώ για εσένα ό,τι θέλεις και χρειαστείς. Σε παρακολουθώ κι είμαι δίπλα σου σε όλη την παράσταση. Το σώμα ταλαιπωρήθηκε πολύ και σήκωσα πολύ υψηλό πυρετό. Και με 40 πυρετό και χειρουργημένος θα παίξεις» δήλωσε ο Γιώργος Αμούτζας.