Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Γιούλικα Σκαφιδά - Το υπερηχογράφημα και η φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η τρυφερή ανακοίνωση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Γιούλικα Σκαφιδά - Το υπερηχογράφημα και η φουσκωμένη της κοιλίτσα

Μετά την ανακοίνωση της Κατερίνας Στικούδη πως περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, "έσκασε" ακόμη μια ευχάριστη είδηση. Η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε μέσω του προφίλ της στο Instagram πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τόσο φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, όσο και το υπερηχογράφημα του μωρού.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης Γιούλικας Σκαφιδά

«Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών,
της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα.

Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περιοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα», έγραψε χαρακτηριστικά και οι ευχές έπεσαν "βροχή".

Το βιογραφικό της

Γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1981 στη Καλαμάτα. Πατέρας της είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Άγγελος Σκαφιδάς και μητέρα της, η στιχουργός Βάσια Νικολακοπούλου.

Το 2004 αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού και τραγουδιού.

Στη τηλεόραση πρωτοεμφανίστηκε το 2002 στις Τρεις Χήρες σε σκηνοθεσία Κώστα Κουτσομύτη. Το 2006 έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 Ιωάννα της καρδιάς σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου. Ακολούθησαν τα ''Μαύρα Μεσάνυχτα'' σε σκηνοθεσία Πάνου Κοκκινόπουλου και Το Νησί στο Mega Channel. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου και είχε τεράστια ποσοστά τηλεθέασης, καθώς και θεωρήθηκε μια από τις πιο ακριβές ελληνικές παραγωγές.

Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο έγινε στην "Κινέττα" σε σκηνοθεσία Γιώργου Λάνθιμου. Έκτοτε έχει παίξει σημαντικούς ρόλους σε πολλές ταινίες όπως Το γαμήλιο πάρτυ το 2008, η Άπνοια το 2010, Οι μαριονέτες το 2015,το Η Ρόζα της Σμύρνης το 2016 κ.ά.

Το 2014 βραβεύτηκε με το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» για την ερμηνεία της στις παραστάσεις Ορφέας στον Άδη του Τένεσι Ουίλιαμς και Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα του Ευγένιου Ο'Νιλ.

Το 2011 κέρδισε το βραβείο Α΄ γυναικείου ρόλου στο London greek film festival για την ταινία Άπνοια.