Χαμός στο twitter με την πρεμιέρα του Έρωτα Φυγά - Στο επίκεντρο η ερμηνεία της Πέμυ Ζούνη

Αποθεώθηκε η ηθοποιός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στο twitter με την πρεμιέρα του Έρωτα Φυγά - Στο επίκεντρο η ερμηνεία της Πέμυ Ζούνη

Πρεμιέρα στο OPEΝ με διπλό επεισόδιο έκανε το βράδυ της Κυριακής 17/9 η σειρά, Έρωτας Φυγάς. Το δραματικό σήριαλ επέστρεψε με τον δεύτερο κύκλο και οι εξελίξεις που παρακολουθήσουμε ήταν καταιγιστικές και κυρίως σοκαριστικές με τον πυροβολισμό του Ιάσονα.

Η Αλεξάνδρα τον πυροβόλησε αρκετά φορές κατάστηθα και τράπηκε σε φυγή. Την βρήκε ο Μάρκος και στην προσπάθεια τους να δραπετεύσουν την έπιασε η αστυνομία και μπήκε φυλακή όπου περνάει πολύ δύσκολες ώρες.

Η πίστη της Μαργέτας δοκιμάζεται και στήριγμά της ο Στέφανος που δεν φεύγει λεπτό μακριά της. Στο μεταξύ ο Στρατής βοήθησε τον Νικόλα να δώσουν ένα μάθημα στους τύπους που του επιτέθηκαν, ενώ ο Παύλος έμαθε για την κρίσιμη κατάσταση του Ιάσονα και αποφάσισε το τελειωτικό του χτύπημα με ένα θανάσιμο σχέδιο με στόχο την Αλεξάνδρα.

Δείτε επίσης: Βαρύ πένθος για την οικογένεια Δεμερτζή - Πεθαίνει η...

Επικράτησε χαμός στο twitter με την πρεμιέρα του Έρωτα Φυγά

Στο twitter η σειρά του OPEN έγινε trend με τους τηλεθεατές να αποθεώνουν την Πέμυ Ζούνη για την ερμηνεία της την ώρα που πυροβολισμού του Ιάσονα, ενώ σχολίασαν και την εξέλιξη του ρόλου της.

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου επ3

Ο Μάρκος ζητάει από την Ευγενία διαζύγιο και η ίδια πέφτει ακόμα πιο πολύ ψυχολογικά. Ο Στέφανος και η Νότα προσπαθούν να μεταπείσουν τον Μάρκο. «Δεν είναι καλά. Αν χωρίσετε τώρα μπορεί να βλάψει όχι μόνο τον εαυτό της αλλά και το παιδί σας», του τονίζουν. Ο Μάρκος αρνείται να τη συγχωρέσει και το μυαλό του είναι μόνο στην Αλεξάνδρα. Παράλληλα αποκαλύπτεται η κομπίνα που έστησε ο Παύλος στον Στρατή και η Φωτεινή βοηθά τη Γεωργία να πάρει πίσω όσα τους έκλεψε ο σύζυγός της.

Έρωτας Φυγάς δεύτερο σεζόν εξελίξεις

Ο Παύλος το ανακαλύπτει και η Φωτεινή δεν διστάζει να αναμετρηθεί μαζί του στα ίσα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η προσωρινή κράτηση της Αλεξάνδρας αξιολογείται ενώπιον του δικαστηρίου. Τόσο η δική της σιωπή, όσο και οι προσπάθειες της Νάντιας δεν αρκούν για να της αναγνωριστούν ελαφρυντικά. Η Μαργέτα, κατόπιν παροτρύνσεως του Μιχάλη, επισκέπτεται τη νύφη της στη φυλακή και της λέει κάτι που την αιφνιδιάζει. «Ξέρω ότι έκανα πολλά και θέλω να με συγχωρήσεις. Εγώ φταίω για όλα. Σου έκανα μεγάλο κακό. Δεν θέλω να ανησυχείς για τα παιδιά σου. Εγώ θα σου τα φέρνω και θα τα βλέπεις».