Με μπούκλα μαλλί και baby face - Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή

Δείτε τον για πρώτη φορά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@sophiahadjipanteli_
Instagram/@sophiahadjipanteli_

«Νόμιζα ότι μου έτρωγε πολύ χρόνο οπότε τώρα είμαι μόνη μου γιατί θέλω να κάνω φόκους στην καριέρα μου», είχε δηλώσει τον Ιούλιο του 2022 η Σοφία Χατζηπαντελή, όταν έγινε γνωστό πως χώρισε με τον τότε σύντροφό της Ζαχαρία (δείτε φωτογραφίες του εδώ), Πλέον, ένα χρόνο μετά η κριτής του My Style Rocks φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια του Taite Richards.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο συνεργάτη της Alec Maxwell, για την ενότητα του «Taking a selfie series», η Σοφία όταν ερωτήθηκε με ποιον θα ήθελε να κλειστεί σε ένα ασανσέρ απάντησε «Με τον σύντροφό μου Taite Richards. Είναι ήρεμος και δεν πανικοβάλλεται και επιπλέον βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες μου, οπότε ήδη γνωρίζετε ότι θα τεκμηριώσουμε την εμπειρία».

Με μια μικρή αναζήτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, λοιπόν, βρήκαμε κάποια ελάχιστα κοινά στιγμιότυπά τους.

Ο νέος σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή

Με μπούκλα μαλλί και baby face - Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή
Instagram

Λίγα λόγια για τη ζωή της Σοφίας Χατζηπαντελή

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα Ελληνοκύπριο μοντέλο και έχει σπουδάσει μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Maryland και είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της γενιάς της. Στο προφίλ της στο Instagram αναδεικνύει το κίνημα Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει στο έπακρο.

Επιπλέον σημαντικά σημεία στη ζωή της αποτελούν οι εμφανίσεις σε περισσότερα από 50 διάσημα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, όπως τα Vogue, New York Times, Vanity Fair, Elle και Harpers Bazaar, ενώ φυσικά έχει συνεργαστεί με τη Chanel και τη Fenty Beauty.

Σοφία Χατζηπαντελή

«Δεν το κάνω όλο αυτό για να πείσω τον κόσμο να συμπαθήσει τα φρύδια μου. Περισσότερο το κάνω για να δείξω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας μια προτίμηση. Προσωπικά, πιστεύω ότι φαίνομαι πιο ωραία έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν, αλλά είμαι απόλυτα κουλ με αυτό», είχε πει σε συνέντευξή της.