«Νοσηλεύτηκα 3-4 φορές, σταμάτησε στους 6 μήνες...» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Ηλιάκη για την δύσκολη εγκυμοσύνη της

«Μία φορά τον μήνα με περίμεναν ότι θα νοσηλευτώ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Συνέντευξη στην εκπομπή Μαμά-δες παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια είχε μια όμορφη συζήτηση με την Τζένη Θεωνά σχετικά με την εγκυμοσύνη, με την πρώτη να μιλάει για την δύσκολη κύηση που είχε, αφού αρκετές φορές νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.

Όπως είχε επικοινωνήσει ξανά, για 6 μήνες είχε πολλούς εμετούς και γενικά μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, καθώς μια φορά τον μήνα περίμεναν να νοσηλευτεί (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της).

Η εξομολόγηση της Μαρίας Ηλιάκη για την εγκυμοσύνη της

«Προσπάθησα να τα κάνω, γιατί είχα λίγο δύσκολη εγκυμοσύνη, είχα πολλούς εμετούς. Υπερέμεση λέγεται, νοσηλεύτηκα 3-4 φορές, σταμάτησε στους 6 μήνες», αποκάλυψε και συνέχισε «Τρεις μήνες δεν μπορούσα να ταξιδέψω, ήμουν με τους ορούς. Μία φορά τον μήνα με περίμεναν ότι θα νοσηλευτώ. Έμεινα 6 μήνες στην Ελβετία και εκεί γέννησα. Ενώ πήγα πολύ άνετη και κουλ στο μαιευτήριο, μόλις με ξάπλωσαν στο κρεβάτι, με έπιασε ένα τρέμουλο, να κλάιω. Μου βγήκε μεγάλος φόβος, δεν ξέρω γιατί».

Στην ερώτηση αν σκέφτονται με τον σύζυγό της να κάνουν δεύτερο παιδάκι, είπε: «Και ναι και όχι. Ας μη γελιόμαστε, η μητρότητα είναι το ωραιότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα. Ταυτόχρονα, όμως, είναι και ένα τσακ δύσκολο. Τα παιδιά θέλουν μία ευτυχισμένη μάνα, όχι μία θυσιασμένη».

Τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της

«Δούλευα από τα 19 μου. Κάποια στιγμή αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα οπότε είπα ότι δεν γίνεται άλλο.Το βασικό που θα έλεγα ότι μου έμαθε η περίοδος εκείνη είναι ότι δεν είμαι μόνο εγώ σε αυτή τη ζωή. Εγώ είχα πάντα μία τάση στο να προσέχω πολύ τον εαυτό μου, να κοιτάω πολύ την πάρτη μου. Ήμουν λίγο παρτάκιας.

Όταν ήρθε ο Στέλιος στη ζωή μου συνειδητοποίησα ότι είναι ωραίο να δίνεις, χωρίς να περιμένεις να πάρεις, οπότε η περίοδος αυτή με έκανε δοτική με το συναίσθημά μου. Παλιά το είχα κλειδωμένο, με τον Στέλιο αφέθηκα πολύ. Γνωριζόμασταν χρόνια, αλλά δεν είχε τύχει να συμπαθηθούμε. Αυτό μας δείχνει πως όταν έρθει η ώρα, θα γίνουν όλα. Πριν από τον Στέλιο η προσωπική μου ζωή πήγαινε κατά διαόλου. Υπήρχε αλλά όχι καλά», εξομολογήθηκε.