«Μ@@κας πρέπει να είμαι που άφησα αυτή τη γυναίκα» - Το φιλί που αντάλλαξαν στο στόμα Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας

Η αντίδραση της τραγουδίστριας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μ@@κας πρέπει να είμαι που άφησα αυτή τη γυναίκα» - Το φιλί που αντάλλαξαν στο στόμα Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας για ακόμη μια φορά συναντήθηκαν επί σκηνής. Αυτή την φορά όμως στην Θεσσαλονίκη, με αφορμή την συναυλία της τραγουδίστριας για τα 50 χρόνια καριέρας της στο χώρο της μουσικής.

Μετά την συγκλονιστική τους ερμηνεία στην Αθήνα (δείτε βίντεο), το πρώην ζευγάρι συζητιέται ξανά. Όχι για τα τραγούδια του, αλλά και την κίνηση του καλλιτέχνη να εξομολογηθεί πως κακώς την άφησε να φύγει, δίνοντας της μάλιστα ένα φιλί στο στόμα.

Η στιγμή Βίσση - Καρβέλα στην σκηνή

«Πόσο μ@@κας πρέπει να είμαι που άφησα αυτή τη γυναίκα. Βασικά αυτή με άφησε» είπε ο Νίκος Καρβέλας, με την Άννα Βίσση να του απαντάει: «Άσε τις ευγένειες τώρα, αφεθήκαμε».

Λέγοντας σε άλλο σημείο «Αυτό το πλάσμα, ενώ κάποια στιγμή για εμένα ήταν το άπαν, ξαφνικά έγινε το παν, τι είπα ο π@@ης

@thevissiexperience

😂😍 #annavissi #annavissiofficial #vissi #nikoskarvelas #karvelas #fy #fyp #fypシ #foryoupage #foryou @annavissiofficial

♬ original sound - TheVissiExperience⚡️

Στην συνέχεια μάλιστα, αντάλλαξαν και ένα φιλί στο στόμα με το κοινό να χειροκροτά!

Αυτή είναι η σύντροφος του με την οποία απέκτησαν και ένα γιο

Τον Απρίλιο του 2022 ο Νίκος Καρβέλας έγινε πατέρας για τρίτη φορά σε ηλικία 70 ετών. Η σύντροφος του Έλενα Φερεντίνου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι που τους έχει κλέψει την καρδιά. Μπορεί να δέχτηκαν πολλά αρνητικά σχόλια, ωστόσο, δεν άφησαν να τους επηρεάσουν λεπτό, αφού η αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον είναι μεγάλη.

Στο προφίλ της στο Instagram η τραγουδίστρια κάνει πολύ συχνές αναρτήσεις και πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον μπέμπη της να παίζουν στην παραλία μιας και ο καιρός είναι πολύ καλός.

Μαμά και γιος πόζαραν καθισμένοι στα βοτσαλάκια, δείχνοντας μας πόσο γλύκας είναι και πόσο μοιάζει και στους δυο γονείς του.