«Φεύγω από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και επέλεξα να...» - Ξέσπασε ο Χάρης Λεμπιδάκης για το ρεπορτάζ της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Φεύγω από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και επέλεξα να...» - Ξέσπασε ο Χάρης Λεμπιδάκης για το ρεπορτάζ της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου

Το Σαββατοκύριακο αυτό έκανε πρεμιέρα η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γειά σου, στο κανάλι του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια) και ένα από τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν στον αέρα ήταν οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν αυτή τη σεζόν στις υπόλοιπες εκπομπές.

Στάθηκαν, λοιπόν, και στην Super Κατερίνα, αναφερόμενοι στην αποχώρηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη και στην ένταξη του Χάρη Λεμπιδάκη. Δήλωσαν, δηλαδή, πως ο πρώτος θα λείψει αρκετά, διότι έκανε πραγματικό ρεπορτάζ, ενώ ο δεύτερος κάνει περισσότερο δημόσιες σχέσεις.

Το γεγονός αυτό έφτασε στα αυτιά του δημοσιογράφου, ο οποίος ξέσπασε μέσα από την εκπομπή τη Δευτέρα 18/9, εξηγώντας πως δεν περίμενε ποτέ να ακούσει κάτι τέτοιο μετά από 25 χρόνια καριέρας.

Το ξέσπασμα του Χάρη Λεμπιδάκη για το ρεπορτάζ του Γειά σου

«Ειπώθηκε κάτι τέτοιο, βεβαίως ευχαριστώ τους συναδέλφους στο πλατό που δεν δέχτηκαν κάτι τέτοιο. Αυτό το πράγμα δεν με στεναχώρησε, με εξέπληξε. Δηλαδή, φεύγω από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, που είχαμε μία άψογη συνεργασία, και αποδείξαμε αν κάνουμε ρεπορτάζ ή όχι και επέλεξα να έρθω σε ένα πρωινό πρόγραμμα δύσκολο με τόσο ανταγωνισμό για να κάνω δημόσιες σχέσεις με ποιον;», είπε χαρακτηριστικά, με την Κατερίνα Καινούργιου να του απαντά:

«Κάθεσαι μετά από τόσα χρόνια στο χώρο και ασχολείσαι; Αν κάνω ένα ζάπινγκ και δω τι λένε για μένα δεν θα πρέπει να μιλάω με κανένα», ενώ όλοι στο πλατό προσπαθούσαν να τον υποστηρίξουν και να του εξηγήσουν πως δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέται, διότι η αξία του αναγνωρίζεται από τα πρόσωπα που πρέπει.