Είναι γοητευτική, ξανθιά και έχει άλλον ένα γιο επίσης ομοφυλόφιλο - Αυτή είναι η πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη

Την βλέπουμε πρώτη φορά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Στέφανος Κασσελάκης
Instagram / Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του και, μάλιστα, μέσα από τα social media του έχει παρουσιάσει και τον σύζυγό του, Tyler, με τον οποίο έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης στην Αμερική, ενώ οι δυο τους σκέφτονται να αποκτήσουν και παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

Το γεγονός, όμως, πως έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τον έχει βάλει στο στόχαστρο και πολλοί είναι εκείνοι που "πατάνε" στο γεγονός πως είναι gay για να τον προσβάλλουν ή να του ρίξουν την ψυχολογία. Παρόλα αυτά, ο ίδιος έχει έναν περίγυρο που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και τον βοηθά να επικεντρώνεται στον πραγματικό στόχο του.

Δείτε επίσης: Στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη ο σύζυγός του στην εκλογική βραδιά - Οι δηλώσεις του πατέρα του

Αυτή είναι η πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη

Ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά βρίσκεται και η μητέρα του συζύγου του, την οποία παρουσίασε για πρώτη φορά το Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας 18/9. Πρόκειται για μία πολύ γοητευτική γυναίκα με ξανθά μαλλιά, η οποία μένει μόνιμα στο Palm Beach στις ΗΠΑ.

Έχει έναν ακόμη γιο πέρα από τον σύντροφο του πολιτικού, ο οποίος είναι επίσης ομοφυλόφιλος και η ίδια τον στηρίζει με κάθε τρόπο. Από τη στιγμή που τα παιδιά της της μίλησαν για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, εκείνη μόνο αγάπη τους προσέφερε, ενώ αποδέχθηκε αμέσως την σχέση του Tyler με τον Στέφανο Κασσελάκη και καθημερινά δείχνει πόσο περήφανη είναι για εκείνους.