«Όταν μου πρωτοέγινε η πρόταση...» - Η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει πρώτη φορά για τις αλλαγές που έγιναν στο ΣΚΑΙ

Με εντυπωσιακό λευκό σακάκι με χρυσά κουμπιά και μαύρο τζιν στο Ηρώδειο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Φαίη Σκορδά, το βράδυ της Δευτέρας 18/9, βρέθηκε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει τη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση του Ερυθρού Σταυρού. Εκεί την συνάντησε η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, και η ίδια στάθηκε για λίγο ώστε να απαντήσει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου του καναλιού.

Απάντησε για την εκπομπή της και τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στο Fay's Time αυτή τη σεζόν, εξηγώντας πως παρά τις αρχικές της σκέψεις, είναι αισιόδοξη και θεωρεί πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο ο οποίος μπορεί να αποφέρει καρπούς.

Οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για τις αλλαγές στην εκπομπή της στο ΣΚΑΙ

«Ακόμα δεν έχω καταλάβει τη διαφορά με την αλλαγή ώρας. Σιγά σιγά. Όλα καλά. Είμαι πολύ χαρούμενη και για την ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Όταν μου πρωτοέγινε η πρόταση, το σκέφτηκα. Ήταν μια αλλαγή αλλά νομίζω όλα για καλό», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Πάντως το καλοκαίρι αυτό διέδιδαν ήταν ότι ήθελαν να...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τη Σκορδά και το Fay's Time

Το εντυπωσιακό look της στη συναυλία

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια έκλεψε τα βλέμματα με την εμφάνισή της εκεί, διότι παρόλο που φορούσε απλά κομμάτια, ένα μαύρο τζιν και λευκό τοπάκι, το σακάκι της με τα χρυσά κουμπιά, η μαύρη τσάντα και οι μπότες, όπως και τα κολιέ στον λαιμό της, απογείωσαν το look της.

Είναι λάτρης του φυσικού μακιγιάζ, επομένως για άλλη μία φορά εμφανίστηκε με γήινες αποχρώσεις στο πρόσωπό της, ενώ τα μαλλιά της είχαν μία ελαφριά κίνηση, με χαλαρές μπούκλες.

Σκορδά Ηρώδειο

Σκορδά Ηρώδειο συναυλία