«Τρεις μέρες τώρα έχει αλλάξει τελείως, είμαι μία άλλη» - Επέστρεψε στο Πρωίαν σε είδον η Τζένη Μελιτά μετά τον γάμο της

Οι πρώτες της δηλώσεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τρεις μέρες τώρα έχει αλλάξει τελείως, είμαι μία άλλη» - Επέστρεψε στο Πρωίαν σε είδον η Τζένη Μελιτά μετά τον γάμο της

Ο γάμος της Τζένης Μελιτά και του Σπύρου Μαργαρίτη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/9, σε ένα υπέροχο μυστήριο, με τη νύφη να αλλάζει τρία νυφικά κατά τη διάρκεια της βραδιάς και το ζευγάρι να το γλεντά μέχρι το πρωί της Κυριακής 17/9 (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες).

Τη Δευτέρα 18/9, λοιπόν, η ίδια απουσίαζε από την εκπομπή Πρωίαν σε είδον (δείτε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση του Φώτη Σεργουλόπουλου), αλλά την Τρίτη 19/9 έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά την τελετή, φανερά ενθουσιασμένη, ανταλλάσσοντας επικές ατάκες με τον συνάδελφό της.

Η επιστροφή της Τζένης Μελιτά στο Πρωίαν σε είδον μετά τον γάμο

«Βάζω συνέχεια νυφικά. Μου έχουν περισσέψει κάποια», είπε χαρακτηριστικά η ίδια και έδειξε την μπλούζα της η οποία είναι λευκή και έχει πίσω της έναν τούλινο φιόγκο.

«Χαίρομαι πάρα πολύ για σένα. Τώρα πια ησύχασες. Άλλαξε η ζωή σου», της είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος έπειτα. Και εκείνη απάντησε: «Τρεις μέρες τώρα έχει αλλάξει τελείως, είμαι μία άλλη».

«Τώρα δεν θα έχεις το "πότε θα παντρευτείς"», συνέχισε ο παρουσιαστής.