«Πήγα να βάλω σακάκι και δεν μου έκανε» - Πόσα κιλά πήρε ο Γιώργος Λιάγκας το καλοκαίρι

«Με το ψαράκι δεν παχαίνεις με τα τηγανητά όμως που τρως παχαίνεις!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Στο πλατό του Πρωινού σήμερα, Τρίτη 19/9, ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχθηκε τον παλιό του φίλο, Πέτρο Κωστόπουλο! Κατά την είσοδό του, λοιπόν, ο γνωστός επιχειρηματίας ήταν καλοντυμένος και με αφορμή αυτό ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για την δική του εμφάνιση και για τον λόγο που ο ίδιος δεν είναι ντυμένος επίσημα!

10 κιλά πάνω ο Γιώργος Λιάγκας

«Εγώ είμαι στα παχιά μου και δεν μπορώ να ντυθώ καλά! Επειδή ήξερα πως θα έρθεις πήγα να βάλω σακάκι και δεν μου έκανε κανένα και λέω εντάξει, τι να κάνω! Έχω πάρει από το καλοκαίρι 10 κιλά! Με το ψαράκι δεν παχαίνεις με τα τηγανητά όμως που τρως παχαίνεις!»

Η συνέντευξη του Πέτρου Κωστόπουλου στο Πρωινό

Ο Πέτρος Κωστόπουλος σχολίασε τον Στέφανο Κασσελάκη, την επικαιρότητα, αλλά και την προσωπική του ζωή λέγοντας χαρακτηριστικά «Δύο πράγματα δε θα αλλάξω ποτέ. Πρώτον την ομάδα μου και δεύτερον είναι ότι δεν θα ξαναπαντρευτώ. Πιστεύω ότι μπορεί να είσαι με έναν άνθρωπο με σύμφωνο είτε έστω να συγκατοικείς. Παιδί άλλο δεν κάνω. Και μεγάλος είμαι, δεν θέλω να είμαι ο Αλ Πατσίνο στα 82 που έκανε παιδί».

Δείτε επίσης: Πριβέ «πάρτι» σε ξενοδοχείο μετά τις πίτσες - Τι έκανε ο Κασσελάκης με τον σύντροφό του μετά τον θρίαμβο στις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ