«Θα σε σκέφτομαι πάντα με αγάπη» - Μεγάλη θλίψη για την Ελευθερία Αρβανιτάκη

Οι δύο συγκινητικές της αναρτήσεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ θλιβερή είδηση ήταν αυτή, που πληροφορήθηκε η Ελευθερία Αρβανιτάκη με αποτέλεσμα να κάνει τη Δευτέρα 18/9 δύο πολύ συγκινητικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και στο twitter.

Πιο αναλυτικά, η τραγουδίστρια είναι στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετά τον τον Στράτο Στρατηγόπουλο, ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Οπισθοδρομική Κομπανία, στο οποίο είχε κάνει τα πρώτα της βήματα η Ελευθερία Αρβανιτάκη και έφυγε από τη ζωή.

Το αγαπημένο πρόσωπο της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που έφυγε από τη ζωή

«1979: η πρώτη συνάντηση με την Οπισθοδρομική Κομπανία , η πρώτη συνάντηση με τον Στράτο. Πέρασαν πέντε χρόνια γεμάτα μουσική, γεμάτα αγάπη, γεμάτα φιλία, γεμάτα συντροφικότητα. Ήταν πέντε από τα πιο σημαντικά χρόνια της ζωής μου. Στράτο μου θα σε σκέφτομαι πάντα με αγάπη κι ευγνωμοσύνη για εκείνα τα χρόνια…», έγραψε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

«Αντίο Στράτο μου γλυκέ… «οπισθοδρομικέ» μου, χαμογελαστέ μου φίλε, θα είσαι παντα στην καρδιά μου #στρατος_στρατηγόπουλος», έκανε στη συνέχεια το συγκεκριμένο tweet η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Ο θάνατος του πατέρα της

Στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένη η Ελευθερία Αρβανιτάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και την απώλεια που την σημάδεψε, αυτή του πατέρα της

«Έχασα τον πατέρα μου 10 χρονών. Έσβησα με αυτόματο τρόπο τις μνήμες του πατέρα μου πριν από αυτό και κανείς δεν ξέρει πως δουλεύει ο μηχανισμός της ψυχής. Απλώς τα ξέχασα. Θύμωσα για αυτό και πέρασα μία δύσκολη εφηβεία. Έλειψε ο πατέρας από την ζωή μου κι είναι ένα πρόσωπο που δεν θυμάμαι. Έλειψε και στο εξωτερικό αρκετά, οπότε δεν ήταν ότι μέχρι τα 10 ήμασταν μαζί.

Είχε εργαστεί στο εξωτερικό, οπότε η παρουσία του δίπλα μου δεν ήταν συχνή. Θυμάμαι στον τελευταίο καιρό που είχε αρρωστήσει και του διάβαζα εφημερίδα γιατί δεν μπορούσε, είχε διπλωπία. Νομίζω θα είχε ενθουσιαστεί με την μέχρι τώρα διαδρομή μου αλλά όχι με την αρχική επιλογή μου να γίνω τραγουδίστρια.»