Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: «Χάλια μαύρα, άστο!» - Η επική αντίδραση του Σεφερλή δοκιμάζοντας πιάτο παίκτη

«Πείτε στο γιο μου, ότι τον αγαπώ»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: «Χάλια μαύρα, άστο!» - Η επική αντίδραση του Σεφερλή δοκιμάζοντας πιάτο παίκτη

Την Τρίτη 19/9 στο ''Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου'' είδαμε να διαγωνίζεται ο Μιχάλης, ο οποίος δεχόταν τις συμβουλές της συντρόφου του, Χρύσας σε μία συνταγή κολοκυθόσουπας βελουτέ.

Δείτε επίσης: Από τις πίστες με την ποδιά του ''Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου'' - Γνωστή τραγουδίστρια στο διαγωνισμό του ΣΚΑΪ

Στη συνέχεια, αφού ο παίκτης κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να εκτελέσει τη συνταγή παρέδωσε το πιάτο του. Απολαυστική θα λέγαμε, πως ήταν η στιγμή, που ο Μάρκος Σεφερλής και η Χρύσα δοκίμασαν την κολοκυθόσουπα.

Η επική στιγμή που διαγωνιζόμενη δοκίμασε το φαγητό του συντρόφου της

Οι δύο τους δεν έμειναν σε καμία περίπτωση ευχαριστημένοι, με τη σύντροφο του Μιχάλη να αναφέρει χιουμοριστικά: «Όποιος φύγει πρώτος! Ούτε η μπέμπα δεν το τρώει...πωπω».

Η στιγμή που ο Σεφερλής αποχώρησε έξαλλος από το πλατό

Έξαλλος έγινε ο Μάρκος Σεφερλής στο 14/9 επεισόδιο του παιχνιδιού "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου" που παίζει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ (δείτε πως τα πηγαίνει σε νούμερα τηλεθέασης). Ο παρουσιαστής... "ενοχλήθηκε" με την μητέρα παίκτριας που πήγε για να μαγειρέψει.

Ο Μάρκος ρώτησε την μητέρα της παίκτριας πως πήραν την απόφαση να πάνε στο παιχνίδι για να διαγωνιστούν. Η απάντηση ωστόσο που πήρε δεν του άρεσε καθόλου!

Συγκεκριμένα, είπε πως η κόρη της έχασε σε ένα στοίχημα που έπαιξαν και έπρεπε να πάνε όπου θέλει εκείνη. Ήθελε λοιπόν να πάνε στο παιχνίδι και το έκαναν. Όταν όμως την ρώτησε ο παρουσιαστής για ποιο λόγο επέλεξε το συγκεκριμένο παιχνίδι, του είπε λόγω του Έκτορα Μποτρίνι.

Μόλις το άκουσε αυτό ο Μάρκος Σεφερλής έγινε "τούρμπο" και αποχώρησε από το πλατό λέγοντας «Εντάξει, Έκτορα, έλα μέσα! Φεύγω! Άσε με ρε! Άσε με! Σε παρακαλώ τώρα! Σε παρακαλώ».

Βέβαια, όλα αυτά έγιναν για πλάκα, αφού δευτερόλεπτα αργότερα ο παρουσιαστής επέστρεψε στο πλατό με χαμόγελο και γέλια.