Τζένη Μελιτά: Ο ξέφρενος χορός με το τρίτο νυφικό και η τρυφερή ανάρτηση του Σπύρου Μαργαρίτη

«Παραμύθι να προσπαθούσαν να το γράψουν, εμάς θα διάλεγα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζένη Μελιτά: Ο ξέφρενος χορός με το τρίτο νυφικό και η τρυφερή ανάρτηση του Σπύρου Μαργαρίτη

Η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου του βράδυ του Σαββάτου 16/9, παρουσία συγγενών και στενών φίλων, αλλά και συνεργατών. Το ζευγάρι έπειτα από πολλά χρόνια γάμου, πήρε την απόφαση να ενώσει τις ζωές του και παρουσία του Θεού.

Στα social media οι φίλοι τους, ανάμεσα τους και ο Φώτης Σεργουλόπουλος μοιράστηκαν διάφορες φωτογραφίες από το όμορφο γεγονός. Το πρώτο νυφικό που επέλεξε η Τζένη Μελιτά ήταν γοργονέ και στράπλες. Είχε ιδιαίτερη λεπτομέρεια με δαντέλα στα χέρια αλλά και μπεζ πλάτη, και μακριά ουρά. Στην δεξίωση άλλαξε επιλέγοντας ένα πριγκιπικό αυτή την φορά, πάλι στράπλες ωστόσο, φορώντας πέρλες στα μαλλιά της. Για να είναι πιο άνετη στην συνέχεια του πάρτι επέλεξε να φορέσει μια λευκή ολόσωμη φόρμα - δείτε εδώ και τα τρία νυφικά.

Η νέα ανάρτηση της Τζένης Μελιτά από το γάμο της

Πριν μερικές ώρες η Τζένη Μελιτά έκανε ακόμη μια ανάρτηση για το γάμο της με βίντεο και φωτογραφίες με το τρίτο νυφικό του γάμου.

«Το τρίτο «νυφικό»», έγραψε και όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν.

Η ανάρτηση του συζύγου της

Από την άλλη, ο Σπύρος Μαργαρίτης προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση σχετικά, μιλώντας με τα πιο τρυφερά λόγια τόσο για το γάμο του όσο και για τη γυναίκα της ζωής του.

«Ποσό τυχερός; Να γνωρίσω αγάπη τόση, που να μπορέσω να αρχίσω να καταλαβαίνω τι είναι και να την βάλω λίγο σε λόγια. Να μεγαλώνει, τόσο που να ακουμπήσει στην υπόλοιπη αγάπη στη ζωή μου και να μου δείξει ότι την έκρυβα μπροστά στα μάτια μου. Παραμύθι να προσπαθούσαν να το γράψουν, εμάς θα διάλεγα @melitajenny

Είμαι τόσο πολύ ευγνώμων σε όλους όσοι με βοηθήσατε να ζήσω όλα αυτά. Εύχομαι να νιώσει έτσι όλος ο κόσμος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ποσό τυχερός; Να γνωρίσω αγάπη τόση, που να μπορέσω να αρχίσω να καταλαβαίνω τι είναι και να την βάλω λίγο σε λόγια. Να...

Posted by Spiros Margaritis on Tuesday, September 19, 2023