Σούπερ αποκλειστικό: Το dress code, το μενού και οι 500 καλεσμένοι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην βάφτιση του νουνίτο!

Πλησιάζει η ημέρα!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Instagram/@j.touni
Instagram/@j.touni

Σε πυρετό προετοιμασίας εδώ και 20 μέρες ζει και κινείται το ζεύγος ΤούνηΑλεξάνδρου και καθώς φαίνεται έχει μπει στην τελική ευθεία, όχι μόνον αυτό, αλλά και το στενό του φιλικό περιβάλλον, προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια για την βάφτιση του μονάκριβου 8 μηνών “Νουνίτο” που θα ονομαστεί Πάρις (δείτε εδώ το προσκλητήριο), ανεξάρτητο όνομα και εμπνευσμένο από το πρόσωπο της ελληνικής μυθολογίας. Σε πυρετό προετοιμασιών μέχρι και την τελευταία στιγμή βρίσκονται και οι υπεύθυνοι του κτήματος των Βορείων Προαστείων, καθώς όλα αλλάζουν στην ταξινόμηση και διαρρύθμιση του χώρου που επιλέχτηκε για να γίνει το Μυστήριο την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και που στο εσωτερικό του βρίσκεται και η εκκλησία.

Το YOU ναι μεν έχει όλες τις λεπτομέρειες για τον χώρο και την ώρα της βάφτισης, σεβόμενοι όμως την επιθυμία του ζευγαριού να μην δημοσιοποιηθεί δεν αναφέρει το όνομα. Στο μεταξύ από το πρωί εκείνης της ημέρας θα υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ώστε να μην διαρρεύσει φωτογραφικό υλικό από την βραδιά, αλλά και κόσμος που δεν θα αναφέρεται στις λίστες καλεσμένων. Λίγες μέρες πριν το ζευγάρι βρέθηκε από το πρωί για μια διερευνητική ματιά στην διαρρύθμιση του χώρου και των τραπεζιών όσο και για να τακτοποιήσει την διάταξη των καλεσμένων που θα φτάνουν περίπου τους 500, ενώ επιμελήθηκαν προσωπικά οι ίδιοι το μενού της βραδιάς, το κέτερινγκ, την μουσική επιμέλεια, τον στολισμό αλλά και τα πυροτεχνήματα που θα δώσουν μια γιορτινή νότα σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός για τους ίδιους αλλά και για τους καλεσμένους τους.

Σημαντικοί και απαραίτητοι βοηθοί της οικογένειας σε όλη την διοργάνωση αλλά και της διακόσμηση οι κολλητοί φίλοι της διάσημης influencer, ο διακοσμητής Στέφανος Μετενζής, ο οποίος είχε αναλάβει και τις εργασίες ανακαίνισης του σπιτιού της στην Θεσσαλονίκη (δείτε το εδώ), αλλά και ο blogger φίλος της Στήβεν Τούμπας. Σε αγώνα δρόμου πάντως βρίσκονται και οι νονοί Στέλλα Πάσσαρη και Γιώργος Μανίκας για την συγκεκριμένη βραδιά καθώς θέλουν όλα να είναι άψογα για το βαφτιστήρι τους.

Αγώνας δρόμου για την βάφτιση που ετοιμάζει η Ιωάννα Τούνη

«Coctail dress code» για chic parties όπως αρμόζει σε μια βάφτιση ή σε ένα πάρτι γενεθλίων, ενώ άκρως εντυπωσιακή αναμένεται να είναι η Ιωάννα Τούνη που όσο προλαβαίνει κάνει ταυτόχρονα πρόβες για το φόρεμα - υπερπαραγωγή που θα φορέσει στην βάφτιση του γιου της. Μαμά και μπαμπάς έχουν εκμηδενίσει τις αποστάσεις και κάνουν σχεδόν κάθε δυο μέρες το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, καθώς μαζί με την βάφτιση τρέχουν και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η Ιωάννα ταυτόχρονα και ενώ κάνει πρόβες για το φόρεμα – υπερπαραγωγή που θα φορέσει στην βάφτιση του γιου της, ετοιμάζει φωτογραφίσεις με την νέα της συλλογή Bubblegun, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάνει συνεχόμενες πρόβες ως μέλος της νέας εκπομπής με την Κατερίνα Ζαρίφη στο Open, παράλληλα με τις δικές του επαγγελματικές φωτογραφίσεις.

Περισσότερα στο νέο τεύχος You που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα