«Η Ηλιάνα είναι αποτυχημένη τηλεπερσόνα, θα την έλεγα και λίγο σνομπ» - "Κόλαφος" η Μέγκι Ντρίο για την Παπαγεωργίου

«Έχει γίνει σαν μία δουλίτσα αυτό, απλά για να βγαίνει το μεροκάματο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η Ηλιάνα είναι αποτυχημένη τηλεπερσόνα, θα την έλεγα και λίγο σνομπ» -

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του Mega Καλημέρα παραχώρησε την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου η Μέγκι Ντρίο, η οποία σχολίασε την θέση των μοντέλων στην τηλεόραση, απαντώντας για την Σοφία Χατζηπαντελή, αλλά και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την οποία έχει "κράξει" ουκ ολίγες φορές.

Η μελαχρινή παρουσιάστρια έχει δοκιμαστεί σε πολλούς ρόλους και σε λίγες ημέρες ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα με το Shopping Star, στη θέση της Βίκυς Καγιά (δείτε εδώ πότε θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο), κάτι που η πρώην παίκτρια του GNTM θεωρεί πως δεν θα πάει πολύ καλά εξαιτίας της.

Οι νέες αιχμηρές δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Έχω μάθει να βλέπω σε εκπομπές μόδας φινετσάτα άτομα. Η Σοφία Χατζηπαντελή μου θυμίζει τη Rihanna, είναι λίγο τoo much. Τι κάνει δηλαδή στο My Style Rocks; Αυτό αναρωτιέμαι. Θα συμβουλεύσει καλύτερα από την Ηλιάνα Παγεωργίου, όμως, θεωρώ. Δεν μου αρέσει ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ούτε η Χατζηπαντελή, ειδικά στην τηλεόραση.

Πλέον για την Ηλιάνα έχει γίνει σαν μία δουλίτσα αυτό. Απλά για να βγαίνει το μεροκάματο και απορώ για ποιο λόγο την έχουν ακόμα στην τηλεόραση. Για μένα δεν κάνει για την τηλεόραση.

Δεν ταιριάζει στο Shopping Star, στη Βίκυ Καγιά ταίριαζε και λόγω των χρόνων εμπειρίας της και λόγω των στιλιστικών ιδεών που έδινε στις κυρίες αυτές και του πώς τις ανανέωνε ψυχικά. Το ταλέντο της Ηλιάνας στη τηλεόραση είναι 4/10, μόνο για τα look της. Δεν θα την έλεγα μοντέλο αυτή τη στιγμή. Η Ηλιάνα είναι αποτυχημένη τηλεπερσόνα, θα την έλεγα και λίγο σνομπ», είπε χαρακτηριστικά.

"Κόλαφος" ήταν και όσον αφορά στις δηλώσεις της για την Κατερίνα Καραβάτου στο My Style Rocks. Παρόλα αυτά, δεν στάθηκε μόνο να σχολιάζει τα πρόσωπα της τηλεόρασης, αλλά προχώρησε και σε αποκαλύψεις για την ίδια. Ανάφερε, δηλαδή, πως δέχθηκε πρόταση για το I am a celebrity get out of here, επισημαίνοντας: «Αν κάνω κάτι, θα το κάνω για πολλά λεφτά», ενώ έκλεισε τη συνέντευξη μιλώντας για την Ραμόνα Βλαντή λέγοντας πως κρίνει πράγματα που δεν θα έπρεπε και χαρακτήρισε το στυλ της παλιομοδίτικο.