Ξέσπασε σε κλάματα ο Γρηγόρης Γκουντάρας στη Super Κατερίνα - Η αποβολή του τρίτου παιδιού του με την Κάκκαβα και ο θάνατος των γονιών του

Με σκυμμένο το κεφάλι στον αέρα του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε κλάματα ο Γρηγόρης Γκουντάρας στη Super Κατερίνα - Η αποβολή του τρίτου παιδιού του με την Κάκκαβα και ο θάνατος των γονιών του

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη σε πολύ γνωστό περιοδικό και μίλησε για πρώτη φορά για την αποβολή του τρίτου παιδιού της με τη Ναταλί Κάκκαβα, για την υιοθεσία που σκέφτονται να επιχειρήσουν, αλλά και για την απώλεια των γονιών του.

Εξήγησε, δηλαδή, πως μετά τον δεύτερο γιο του, τον Μάρκο, η σύζυγός του έμεινε έγκυος ξανά, αλλά το έμβρυο δεν τα κατάφερε. Ήταν μία στιγμή που τους σημάδεψε και τους δύο. Άλλη μία τέτοια στιγμή ήταν η εκείνη όπου ο ίδιος έβλεπε τη μητέρα του να ταλαιπωρείται στο νοσοκομείο, μέχρι που έφυγε τελικά από τη ζωή.

Παρόλο που ο ίδιος δεν ήθελε να μιλήσει ξανά για όλα αυτά, η συνέντευξή του έπαιξε την Τετάρτη 20/9 στο Super Κατερίνα και όσο παρακολουθούσαν το βίντεο με τα λόγια του, έσκυψε το κεφάλι και έκλαιγε, φανερά συγκινημένος, φέρνοντας στο μυαλό του αναμνήσεις.

Δείτε επίσης: «Σε µια σχέση θα υπάρχουν διαφωνίες...» - Η εξομολόγηση της Ναταλί Κακκαβά για το γάμο της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Τα κλάματα του Γρηγόρη Γκουντάρα για την αποβολή του τρίτου παιδιού του και τον θάνατο των γονιών του

«Είναι ένα κομμάτι που δεν θέλω να το αγγίζω», είπε αρχικά ο ίδιος και ξεκίνησαν τα δάκρυα μόλις το απόσπασμα για τους γονείς του ακούστηκε.

«Να σου πω τι θαυμάζω σε σένα; Επειδή και η Ναταλί είναι ένα κορίτσι που έχει χάσει τους γονείς της, επειδή έχετε στερηθεί τις οικογένειές σας από μικρή ηλικία, αυτό τον σεβασμό και την αγάπη προς την οικογένεια τον έχετε πάρα πολύ ψηλά. Όταν τσαντίζομαι με τους γονείς μου πολλές φορές, μου λέει "σταμάτα, μακάρι να είχα τους γονείς μου"», του είπε μετά το βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντάς τον σε αυτή την κατάσταση.

«Το λέω παντού αυτό. Τι λέτε ρε παιδιά; Ανάψτε μία λαμπάδα!», ανέφερε εκείνος.

«Γλυκούλη μου σταμάτα. Σ' αγαπώ πολύ και είσαι ένας υπέροχος μπαμπάς, μακάρι να βρω έναν άντρα σαν κι εσένα», του είπε η παρουσιάστρια.

«Οι δικοί μου ήταν πολύ φτωχοί άνθρωποι, αλλά δεν θυμάμαι να μου έχει λείψει τίποτα από το σπίτι στο Χαλάνδρι. Εγώ περνούσα υπέροχα», κατέληξε εκείνος.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει η Ναταλί Κάκκαβα: «Η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα δεύτερο παιδί...»