«Φοβήθηκα» - Παρ' ολίγον ατύχημα στη θάλασσα για τον Γιώργο Χρανιώτη

Η αποκάλυψη του ηθοποιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη 20/9 ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ''Πρωίαν σε είδον'' με τον ηθοποιό να μιλάει αναλυτικά για την επικαιρότητα, την οικογένειά του και τα επαγγελματικά του σχέδια.

Ο Γιώργος Χρανιώτης μιλάει συχνά για μία από τις αγάπες του με το σερφ, να είναι και αυτό μία συνήθεια, ένα σπορ, που αγαπάει πολύ και μάλιστα ανακάλυψε το 2008 και μάλιστα έμεινε δύο χρόνια εκτός δουλειάς για να το απολαύσει (δείτε εδώ σε ποια σειρά σε παίξει φέτος).

Ανάμεσα στις ευχάριστες στιγμές σε θάλασσες, που έχει σερφάρει σε θάλασσες ο ηθοποιός έχει να θυμάται και μια πολύ δύσκολη, σχεδόν επικίνδυνη στο Μαρόκο, που ο ίδιος είχε κάνει λάθος κινήσεις, κόπηκε η σανίδα του και χτύπησε το κεφάλι του σε βράχια.

Η περιπέτεια του Γιώργου Χρανιώτη στο Μαρόκο

«Στο Μαρόκο είχα πάει να πνιγώ, γιατί έκανα βλακεία. Είχα ξεχάσει το φερμουάρ της στολής ανοιχτό, μπήκε νερό και έγινα σαν αστροναύτης. Άρχισα να πίνω και νερό, ήρθε κι ένα κύμα και μου έκοψε τη σανίδα στη μέσα και πήρα το ένα κομμάτι ευτυχώς και βγήκα, άνοιξα και λίγο το κεφάλι μου στα βράχια, αλλά εντάξει, σώθηκα», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Το αυτοάνοσο νόσημα

«Το 2005, 32 χρονών πρέπει να ήμουν θυμάμαι. Δεν ξέρω, νομίζω ότι ένας άνθρωπος σαν και εμένα οφείλει να έχει ψωρίαση, την ευγνωμονώ και με έναν τρόπο, γιατί ξέρω ότι δε θα πάθω άλλες κακές αρρώστιες, που υπάρχουν γύρω μας.

Υπάρχουν διάφορα, υπάρχουν θερμοκρασίες, που αναπτύσσονται στην ψυχούλα σου και στο μυαλό σου, οι οποίες κάπως πρέπει πρέπει να εκτονωθούν. Εγώ σαμπόταρα τον εαυτό μου στη αρχή, ήμουνα πάρα πολύ ψεύτης, ήμουνα πολύ ενοχικός, έλεγα ψέματα, ότι χτύπησα με το ποδήλατο ή ότι έπεσα κάτω», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.