Είναι ψηλός, γοητευτικός & παντρεμένος με παιδιά - Αυτός είναι ο αδερφός του Στέφανου Κασσελάκη

Ήρθε στην Ελλάδα για να στηρίξει τον πολιτικό του αγώνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ
Φωτογραφία αρχείου: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να κέρδισε την εμπιστοσύνη μεγάλου μέρους του κοινού από την Α' φάση των εσωκομματικών εκλογών σχετικά με την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, ωστόσο έχει συνέχεια μπροστά του.

Εκτός από τον κόσμο, που στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη είναι γνωστή η καλή σχέση και η μεγάλη συμπαράσταση, που έχει ο ίδιος από την οικογένειά και το σύντροφό του (δείτε εδώ την καταγωγή και την ηλικία του Κασσελάκη).

Η κάμερα του Πρωινού μάλιστα εντόπισε τον αδερφό του Κασσελάκη, Στέλιο ο οποίος έχει ταξιδέψει από το εξωτερικό στην Ελλάδα για να τον στηρίξει. Ο αδερφός του είναι 44 ετών και μάλιστα είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και περιμένει, όπως τόνισε στην εκπομπή να επιστρέψει στην οικογένειά του.

Ο αδερφός του Στέφανου Κασσελάκη και το ταξίδι του στην Ελλάδα

Δεν θα πολιτευόμουν αν δεν υπήρχε ο Αλέξης Τσίπρας»

Στις εσωκομματικές διαδικασίες σίγουρα δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενος, δηλώνοντας πως τον ενέπνευσε η παρουσία του απερχόμενου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να διεκδικήσει ενεργό ρόλο, και να συνεχίσει το δικό του έργο. «Δεν θα πολιτευόμουν αν δεν υπήρχε ο Αλέξης Τσίπρας», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας σε σχόλια του κόσμου, για να συμπληρώσει σε διαφορετικό σημείο. «Δεν είμαι εδώ για να αποκαθηλώσω τον Αλέξη, αλλά για να κάνω πράξη όσα δεν έγιναν. Όσα δεν τον άφησαν».

Παρότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει εκφράσει ανοιχτά τη στήριξή του απέναντι σε κάποιον υποψήφιο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι μέσα στον φάκελό του την περασμένη Κυριακή βρισκόταν το όνομά του Στέφανου Κασσελάκη -ανάμεσά τους και ο πατέρας του. Ο Θεόδωρος Κασσελάκης (φωτό δεξιά) εμφανίστηκε συγκινημένος για τον γιο του το βράδυ των εκλογών και σίγουρος ότι την ερχόμενη Κυριακή, θα είναι ακόμα καλύτερα τα αποτελέσματα.