«Μόνον ντροπή!» - Επίθεση έξω στο Πολιτικό γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη (Φωτογραφία)

Έξαλλος ο Υπουργός Εργασίας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 20/9 δέχθηκε επίθεση έξω από το Πολιτικό του γραφείο, καθώς διαμαρτυρόμενοι για το εργασιακό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε, έγραψαν στην είσοδο του κτιρίου συνθήματα με κόκκινη μπογιά.

Ο Υπουργός Εργασίας τράβηξε φωτογραφία την είσοδο και την δημοσίευσε στην πλατφόρμα, "καταδικάζοντας" όσους προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια, η οποία μόνο δημοκρατική δεν είναι σύμφωνα με τον ίδιο.

Δείτε επίσης: Έλαμψε η Ευγενία Μανωλίδου μέσα στο λευκό φόρεμα της - Στο πλευρό του Άδωνι Γεωργιάδη στην ορκωμοσία και τα παιδιά του

Η φωτογραφία από την επίθεση στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη

«Πριν λίγο δέχθηκα επίθεση στο Πολιτικό μου γραφείο για το υπό ψήφιση Νομοσχέδιο μας. Μόνον ντροπή σε όσους νομίζουν ότι ο δημοκρατικός διάλογος γίνεται με τέτοιους όρους», σημείωσε ο ίδιος.

«Μου φόρτωσαν ότι δέρνω την Ευγενία και...»

Το πρωί της Τρίτης (28/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο υπουργός Ανάπτυξης που πρόσφατα μίλησε για το σκάνδαλο με τον Κοκλώνη (δείτε εδώ τα λόγια του) αναφέρθηκε στην εκπομπή του MEGA για το δημοσίευμα που έλεγε πως έχει χτυπήσει τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.

«Ήμασταν σε μια δεξίωση με την Ευγενία. Μου έστειλαν από το γραφείο τύπου ότι ένα σάιτ έγραφε ότι εγώ έδερνα την Ευγενία. Δεν έδωσα σημασία και τους απάντησα “μη μου στέλνετε ανοησίες”. Στα επόμενα δύο 24ωρα το πήραν όλοι οι λογαριασμοί του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter και το έκαναν πρώτο θέμα. Μου φορτώσανε γυναίκες, λεφτά, ότι δέρνω… Ότι μπορείς να φανταστείς.

Αφού προσπάθησαν να με “εκτελέσουν” με τη Novartis και δεν τα καταφέρανε, βγάλανε ότι δέρνω τη γυναίκα μου. Όποιος με ξέρει εμένα, αυτό είναι αστείο. Όχι δεν θα το έκανα ποτέ, είναι τόσο έξω από μένα, δεν υπάρχει πιθανότητα. Αναγκάστηκε η Ευγενία και μίλησε, μίλησα κι εγώ, γιατί αν δεν το κάναμε θα νομίζανε ότι είναι αλήθεια», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε επίσης: «Έχω κάνει μηνύσεις για πάρα πολλά που έχουν γραφτεί στο twitter, αλλά δυστυχώς στο twitter έχει μια μεγάλη ανωνυμία και οι μηνύσεις πάνε με αργή διαδικασία».