Ερωτευμένη η Ανδρομάχη με το Γιώργο Λιβανη; Οι πρώτες δηλώσεις για τη φημολογούμενη σχέση τους

«Δεν ξέρω αν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ερωτευμένη η Ανδρομάχη με το Γιώργο Λιβανη; Οι πρώτες δηλώσεις για τη φημολογούμενη σχέση τους

Κάτι πολύ ωραίο συμβαίνει στην προσωπική ζωή της Ανδρομάχης Δημητροπούλου και του Γιώργου Λιβάνη με τους δύο τραγουδιστές μετά τη συνεργασία τους στο Fantasia και τις κοινέs, καλοκαιρινές εμφανίσεις τους να έχουν έρθουν πολύ κοντά.

Οι φήμες - πληροφορίες μας, όπως και το ρεπορτάζ του Πάμε Δανάη κάνει λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, που κρατάει από το καλοκαίρι του 2023 και συνεχίζει μαζί. Η κάμερα της εκπομπής ''Με αγάπη Χριστιάνα'' εντόπισε την Ανδρομάχη, ρωτώντας την για τα πρόσφατα δημοσιεύματα.

Η ίδια αναφέρθηκε γενικότερα στο κομμάτι του έρωτα και σε συνέχεια σε ότι αφορά τη δική της προσωπική ζωή, τα άφησε όλα ανοιχτά, αφού δε διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε τη σχέση της με το Γιώργο Λιβάνη.

Οι δηλώσεις της Ανδρομάχης Δημητροπούλου για τη σχέση της με το Γιώργο Λιβάνη

«Άσε να πλανάται αυτό το ωραίο πέπλο μυστηρίου. Να με διεκδικούν και λίγο, δεν κατάλαβα. Όποιος δεν έχει ερωτευτεί λέει ψέματα και πρέπει να πάει να το κοιτάξει, κάτι άλλο συμβαίνει. Ό,τι τραγουδάμε, το έχουμε ζήσει. Δεν ξέρω αν με πειράζει να το πω ή όχι να απλά δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία», είπε η Ανδρομάχη.

Το πιο ακραίο περιστατικό του Γιώργου Λιβάνη με θαυμάστρια

«Συμβαίνουν πολλά άβολα περιστατικά πάνω στην πίστα. Πριν λίγες μέρες ήρθε στο μαγαζί ένα παιδί που χόρευε πολύ ωραία ζεϊμπέκικο και έγινε viral στο Tik Tok. Την ώρα που χόρευε το παιδί αυτό έφαγε μία τούμπα πάνω στην πίστα και αυτό ανέβηκε στο Tik Tok και έγινε viral.

Το αντιμετώπισα με πολύ χιούμορ. Πριν δύο μήνες στη Θεσσαλονίκη ήρθε μία κοπέλα που είχε κάνει τατουάζ σε ένα περίεργο σημείο του σώματος της και ήθελε να μου το δείξει. Δίπλα μου ήταν η αδερφή μου και άλλος κόσμος. Η κοπέλα είχε κάνει τατουάζ το όνομά μου», είχε πει ο Γιώργος Λιβάνης.