«Ήθελα να βρω ποιος είναι αυτός ο τύπος να τον πλακώσω στο ξύλο» - Το σχόλιο που έβγαλε εκτός εαυτού τον Φίλιππο Πλιάτσικα

Η αναφορά του στην υπόθεση με τον ντράμερ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήθελα να βρω ποιος είναι αυτός ο τύπος να τον πλακώσω στο ξύλο» - Το σχόλιο που έβγαλε εκτός εαυτού τον Φίλιππο Πλιάτσικα

Την Τετάρτη 20/9 ο Φίλιππος Πλιάτσικας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ''Στούντιο 4'' με τον γνωστό καλλιτέχνη να κάνει δηλώσεις για τη ζωή του, τα καλλιτεχνικά του πλάνα, αλλά και γεγονότα, που κατά καιρούς τον έχουν ενοχλήσει.

Η μεγάλη επιτυχία - φήμη των Πυξ Λαξ πρόσφατα ''κλονίστηκε'' μετά την καταγγελία παλιού ντράμερ του συγκροτήματος για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, με τον Πλιάτσικα να παίρνει λόγο επ΄ αυτού.

Στη συνέχεια, αφού εξήγησε, πως το συγκρότημα δε σχετιζόταν με την καταγγελία του ντράμερ (δείτε εδώ την απόφαση του δικαστηρίου), θέλησε να αναφέρει ένα σχόλιο, που είχε διαβάσει και τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Το σχόλιο που εξόργισε το Φίλιππο Πλιάτσικα

«Έχω διαβάσει ένα σχόλιο - τώρα που το θυμάμαι παιδιά, που με είχε ενοχλήσει αφάνταστα και ήθελα να βρω ποιος είναι αυτός ο τύπος να τον πλακώσω στο ξύλο. Πραγματικά, δηλαδή, αν και με τα social media δεν έχω ιδιαίτερη επαφή...Όταν πέθανε ο Μάνος (Ξυδούς) το 2010, την ημέρα εκείνη ή την επόμενη έγραψε ένας τύπος «Άντε με το καλό και η σειρά του Πλιάτσικα και του Στόκα», είπε μεταξύ άλλων ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Οι δηλώσεις του Μπάμπη Στόκα για την υπόθεση με τον ντράμερ

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Μπάμπης Στόκας, ο οποίος ήταν άκρως αποκαλυπτικός και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην ζωή του στο Μενίδι, την γνωριμία του με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και την επιτυχία των Πυξ Λαξ. Μάλιστα, μίλησε για την συμμετοχή του σε talent show ως κριτής, την συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά και το τραγούδι με την Άννα Βίσση.

Την ίδια στιγμή, απάντησε και για την υπόθεση με τον ντράμερ, που έχει προφυλακιστεί και πόσο τον ενόχλησαν ορισμένα πράγματα που ειπώθηκαν.

«Δεν δίνω σημασία να μπω να δω τι λένε για εμένα. Ήταν τότε αυτή η ιστορία με τον ντράμερ. Τους έπιασε μια μανία αν το ξέραμε ή όχι και μας έβριζαν. Αυτό το θεωρώ αθλιότητα, δεν θα το έκανα ποτέ. Έπρεπε (σ.σ. να μιλήσω αυστηρά) κάποια στιγμή γιατί δεν γινόταν αυτό. Δηλαδή τι να κάνουμε τώρα. Άφησαν να υπονοηθεί ότι το ήξερα. Για αυτό μίλησα, όχι για κανέναν άλλο λόγο», είπε χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Στόκας.