Σάσα Σταμάτη: Χαμογελαστή στο κέντρο της Αθήνας - Με ροζ σετ και λευκές παντόφλες στη μοναχική της βόλτα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σάσα Σταμάτη αγαπάει το κέντρο της Αθήνας και μάλιστα ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr πολύ συχνά τη συναντάει και την απαθανατίζει σε μία από τις βόλτες της, πάντα με προσεγμένο και ιδιαίτερο look.

Αυτή τη φορά η γνωστή δημοσιογράφος αντιλήφθηκε το φακό και με χαμόγελο αντέδρασε, καθώς δε δίστασε να σηκώσει το χέρι της και να χαιρετήσει ευγενικά, όσο προχωρούσε με το σετ, που φορούσε σε ροζ και άσπρες αποχρώσεις.

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τη βόλτα τη Σάσας Σταμάτη

Με άσπρα γυαλιά και παντόφλες συνδύασε το outfit η Σάσα Σταμάτη, καθώς κρατούσε την μαύρη τσάντα με λουρί στο χέρι της (δείτε εδώ την ομοιότητα με τον αδερφό της και την ιδιαίτερη σχέση, που έχουν).

Σάσα Σταμάτη

«Είχα προβλήματα ύπνου! Είχα να κοιμηθώ 3 μήνες»

«Τώρα είμαι στα καλύτερά μου γι’ αυτό και αποφάσισα να κάνω αυτό το outing. Η ιστορία ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια όταν ξεκίνησα να έχω προβλήματα ύπνου. Είχα να κοιμηθώ τρεις μήνες, οπότε κάτι έπρεπε να γίνει. Τότε ξεκίνησα να πάω σε κάποιον ψυχίατρο, να ζητήσω βοήθεια για να μπορώ να κοιμηθώ, γιατί αν δεν κοιμηθείς πόσο θα αντέξεις;

Τότε είχα σταματήσει και την τηλεόραση, είχα πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο, δεν κουραζόμουν, δεν δούλευα πολύ και δεν κοιμόμουν τα βράδια γιατί εγώ είχα συνηθίσει άλλα ωράρια ως δημοσιογράφος. Ξεκινήσαμε με τον ύπνο, το έφτιαξα και παράλληλα ξεκίνησα και ψυχολόγο. Έκανα πολλές αλλαγές σε γιατρούς γιατί πρέπει να βρεις κάποιον να κουμπώσεις, γιατί υπάρχει περίπτωση να πέσεις σε γιατρό και να σε κάνει φυτό.

Ένα πρωί ξύπνησα και είχα μουδιάσει, πονούσε το κεφάλι μου και είχα ταχυπαλμίες. Ξεκίνησα να πάω στο Θριάσιο με τις πιτζάμες. Ο καρδιολόγος μου είπε ότι έχω ταχυπαλμίες και στη συνέχεια μου έδωσαν κάτι φάρμακα και επανήλθα. Μετά ξαναπήγα ένα βράδυ είχα ταχυπαλμίες, με είδε η γιατρός μου λέει έχει πολύ άγχος πρέπει να χαλαρώσεις. Πήγα ξανά πρόσφατα γιατί είχα στο στήθος ένα βάρος», είπε μεταξύ άλλων η Σάσα Σταμάτη.