«Επειδή ήμασταν χωριστά...» - Σπύρο Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησαν ανοιχτά για τα δημοσιεύματα χωρισμού

Τι ακριβώς συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου μπορεί να μετράνε λίγο παραπάνω από ένα χρόνο σχέσης, ωστόσο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που ήδη κάνουν όνειρα για το μέλλον τους. Γνωρίστηκαν μέσα στο Survivor, ενώ στο All Star μπήκαν ως ζευγάρι.

Το καλοκαίρι όμως, κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν να περνούν κρίση και να βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού, λόγω της απόφασης του μοντέλου να κάνει μόνη της διακοπές στην Χαλκιδική, ενώ ο φαρμακοποιός έμεινα στην Αθήνα.

Από την πρώτη στιγμή, η Βρισηίδα Ανδριώτου πήρε θέση μέσω του προσωπικό της προφίλ στο Instagram με ένα βίντεο από την παραλία.

Ανδριώτου - Μαρτίκας απαντούν ανοιχτά για τα δημοσιεύματα χωρισμού

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, το ζευγάρι θέλησε να απαντήσει και να σταματήσει τις τυχόν φήμες και σχόλια.

«Πήγα στην οικογένειά μου για δυο εβδομάδες, να ξεκουραστώ, ο Σπύρος έπρεπε να μείνει Αθήνα για να δουλέψει κι επειδή ήμασταν χωριστά για δυο εβδομάδες έγραψαν ότι χωρίσαμε, αλλά όχι», ξεκαθάρισε η Βρισηίδα.

Οι δηλώσεις για το γάμο τους

Η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes, συνάντησε την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή τους από την Βαρκελώνη όπου ταξίδεψαν για ολιγοήμερες διακοπές. Ο δημοσιογράφος λοιπόν, τους ρώτησε για τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά τους.

«Εγώ θέλω να ζήσω τη ζωή μου... Θέλω να ευχαριστηθώ τον Σπύρο. Έχουμε φύγει δυο χρόνια Survivor. Κάτσε να ζήσουμε τη ζωή μας», απάντησαν σε ερώτηση αν θέλουν να παρουσιάζουν από κοινού μια εκπομπή στην τηλεόραση.

«Τον λατρεύουμε τον Γιώργο Λιανό, αν το κάνει εκείνος θα πάει καλά γιατί θα είναι ο Γιώργος. Θα τον θέλαμε κουμπάρο στο γάμο μας αλλά εντάξει... Κανέναν παίκτη του Survivor δε θα θέλαμε κουμπάρο γιατί θέλουμε τον κολλητό του, την κολλητή μου...», είπαν.