Η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη που προκάλεσε την αντίδραση της πρώην συζύγου του, Κωνσταντίνας - Το σχόλιό της

Η δημοσίευση πριν από 16 ώρες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

«Ερωτεύτηκα την γυναίκα μου κεραυνοβόλα, κόντεψα να τρελαθώ», είχε δηλώσει σε πολύ παλιά συνέντευξή του ο Βασίλης Μπισμπίκης για την πρώην πια σύζυγό του Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Οι δυο τους ήταν μαζί για κοντά 16 χρόνια ενώ τα τελευταία 2 έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους με τον ηθοποιό να έχει βρει τον έρωτα ξανά στα μάτια της Δέσποινας Βανδή.

Βασίλης και Κωνσταντίνα, όμως, για χάρη του παιδιού τους, συνεχίζουν να έχουν επαφές και μάλιστα... καλές! Χαρακτηριστική απόδειξη αυτού το σχόλιο που άφησε η Κωνσταντίνα σε νέα ανάρτηση του ηθοποιού στα social media.

Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός ανέβασε πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα teaser από την κορυφαία σειρά του ALPHA, Σασμός, (δείτε εδώ ποιον χαρακτήρα θα ενσαρκώσει ο Βασίλης) στην οποία θα συμμετέχει φέτος και η πρώην σύζυγός του θέλησε να του ευχηθεί δημόσια για το νέο του αυτό ξεκίνημα!

Η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη

Το σχόλιο της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

«Καλή αρχή μπαμπά!», έγραψε χαρακτηριστικά η πρώην σύζυγός του δημοσιοποιώντας πια πως οι σχέσεις τους, παρά τον χωρισμό τους, και λόγω του παιδιού τους είναι πολύ καλές και ο ένας στηρίζει τον άλλον!

Κωσταντίνα Μπεκιάρη Βασίλης Μπισμπίκης

Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη "σπάει" τη σιωπή της για πρώτη φορά

Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη πριν από λίγες ημέρες παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε ανοιχτά για τη ζωή της.

«Είναι η πρώτη μου τηλεοπτική συνέντευξη, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω άγχος. Ο γιος μου, ο Μιχάλης, είναι 10 ετών. Όταν ο γιος μου έγινε 8 χρονών αποφάσισα να ανοίξω το δικό μου χώρο εστίασης. Στο μαγαζί μου θα βρείτε μια non binary τουαλέτα. Κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθουν άνετα ούτε στην ανδρική, ούτε στη γυναικεία. Ο γιος μου είναι η λατρεία μου, έχει πάρα πολύ χιούμορ και είμαστε μια πολύ ωραία οικογένεια. Το παιδί έχει ανάγκη να νιώθει ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι δυνατοί και μπορεί να στηριχτεί σε αυτούς. Ο Μιχάλης είναι ήδη πιανίστας, έχει μουσικό αυτί.

Δεν βλέπω τι γράφεται για μένα στα σάιτ, δεν έχω ιδέα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Άστους να λένε ότι θέλουν, εγώ να είμαι καλά και το παιδί μου. Είμαι πάρα πολύ καλά και χαρούμενη στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ τυχερή που έχω καλούς ανθρώπους στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.