«Φαγητά και ατάκες από τον β' Παγκόσμιο πόλεμο!» - Ο Ηλίας Μαμαλάκης κατακεραυνώνει την εκπομπή μαγειρικής του Σεφερλή

«Δεν πιστεύω ότι είναι μαμά και παιδί»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Φαγητά και ατάκες από τον β' Παγκόσμιο πόλεμο!» - Ο Ηλίας Μαμαλάκης κατακεραυνώνει την εκπομπή μαγειρικής του Σεφερλή

Πριν από 10 περίπου ημέρες η νέα εκπομπή μαγειρικής του ΣΚΑΙ, Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου, με παρουσιαστή στον Μάρκο Σεφερλή έκανε πρεμιέρα και τα μέχρι στιγμής νούμερα τηλεθέασης δεν δείχνουν πως έχει κερδίσει 100% το κοινό (δείτε εδώ πόσο έκανε εχθές). Αρνητική άποψη για το συγκεκριμένο, λοιπόν, project φαίνεται πως έχει και ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο γνωστός μάγειρας πριν από λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε μια ανάρτηση τονίζοντας τα... αρνητικά στοιχεία της εν λόγω εκπομπής με τους διαδικτυακούς του φίλους να συμφωνούν μαζί του - αν κρίνει κανείς από τα σχόλια που αναγράφονται κάτω από αυτήν.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη

«Στο ΣΚΑΙ τώρα η εκπομπή η μαμά μου μαγειρεύει καλυτέρα. Μέχρι και Σεφερλής με την τεράστια πείρα του έρχονται στιγμές που είναι αμήχανος. Οι παίχτες αταίριαστοι. Δεν πιστεύω ότι είναι μαμά και παιδί. Ο Μποτρίνης αποστασιοποιημένος. Οι δυο παρουσιαστές δεν βρήκαν ακόμη τα πάτημα τα τους. Δεν σχολιάζω φαγητά και ατάκες από τον β! Παγκόσμιο πόλεμο. Καλό κουράγιο και μακάρι να συνεχίσει για τα μεροκάματα του κόσμου», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός μάγειρας!

Αποσπάσματα από την εκπομπή Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου