Ξανθιά «γαζέλα» - Έρχεται στην Ελλάδα για την βάφτιση του Πάρη η Ολλανδέζα αδερφή της Ιωάννα Τούνη

Πριν από λίγες ώρες έφτασε και ο Σουηδός αδερφό της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

«Είμαι πολύ excited γιατί θα δω τα αδέλφια μου! Θα έρθουν για την βάφτιση... Για όσους με ακολουθείτε καιρό, θα γνωρίζετε πως έχω έναν αδελφό από Σουηδία και μία αδελφή από Ολλανδία! Είναι ετεροθαλή αδέλφια μου, από την πλευρά του μπαμπά και έχουμε να ειδωθούμε χρόνια», δήλωσε σε πρόσφατο story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη και μόλις εχθές, το βράδυ της Τετάρτης 20/9 υποδέχτηκε τον κούκλο αδερφό της στην Αθήνα (δείτε τον εδώ). Από ώρα σε ώρα καταφτάνει και η αδερφή της, αφού η βάφτιση θα τελεστή την Παρασκευή 22/9 κι έχουν απομείνει μόνο λίγες ώρες!

Η αδερφή της Ιωάννας Τούνη

Σπάνια συναντιόνται λόγω της τεράστιας απόστασης που τους χωρίζει αλλά κάποιες φορές φροντίζουν να την μηδενίζουν! Έτσι είχε γίνει και το καλοκαίρι του 2021, όταν η Ολλανδέζα αδερφή της Ιωάννας είχε ταξιδέψει μέχρι την Σαντορίνη για να περάσουν λίγες ημέρες χαλάρωσης μαζί.

Η γνωστή influencer, μάλιστα, τότε είχε δημοσιεύσει κάποια story και όλοι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό!

Οι σχέσεις της Ιωάννας με τον πατέρα της

Σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλιότερα η Ιωάννα στο περιοδικό YOU είχε αναφέρει για τον πατέρα της μεταξύ άλλων πως «Οι σχέσεις είναι τυπικές. Δεν µπορεί να σου λείψει µια φιγούρα που δεν έχεις καν στο µυαλό. Δεν τον θυµάµαι ποτέ ως πατέρα, δεν έχω τέτοιες εικόνες. Το µόνο που µου έχει αφήσει είναι ότι δεν τα καταφέρνω καλά στις σχέσεις µου µε τους άντρες, ίσως επειδή δεν είχα επαρκή πληροφορία από τον µπαµπά µου. Την επιβεβαίωση που ήθελα από τον πατέρα µου την ψάχνω στον σύντροφό µου».